Oktober – En oppsummering

Oktober takker snart farvel og skal slippe til november med de begivenheter og gjøremål det fører med seg, det er ingen tvil om at det snart er jul igjen. Men før vi kommer så langt er det tid for å oppsummere litt av måneden som har gått, hvor mange bøker er lest og hvilke har jeg begynt på og har det kommet nye bøker inn i de allerede velfylte bokhyller? Svarene får du om litt.

BØKER LEST

Ved opptelling stopper telleren på 7 leste bøker denne måneden, det er ikke veldig mye for å være meg. En heller laber lesemåned denne måneden også kan jeg vel bare konstatere.

«The Norwegian hytte»

Av de syv bøkene er det tre bøker som kan nomineres til bokbloggerprisen.
MÅNEDENS FAVORITT

Ingen lett oppgave å finne månedens favoritt for det er to bøker som gjorde veldig inntrykk på meg. Både På liv og død- En leses bekjennelser og Også vi, når det blir krevet var gode bøker som fortjener mange lesere, men det er to andre bøker jeg har plukket ut som månedens favoritt.
«De usynlige» av Roy Jacobsen som jeg leste i forbindelse med Bokboblas blogglesesirkel og var mitt aller første møte med forfatteren. Det blir garantert ikke det siste.
«Støv & Stjerneskinn» av Laini Taylor er andre bok i serien om ønskemesterens datter.
BØKER PÅBEGYNT

Har ikke fått lest ferdig noen av bøkene som jeg hadde begynt på i september eller tidligere så den listen ser likedan ut nå, i tillegg så har jeg startet på en novellesamling av Alice Munro. Jeg har lest litt i noen av dem men ikke fått lest dem ferdig, jeg får bruke november til dette formålet.

Bedragen – påbegynt i juli/august – Oppdatering: Lagt på is til over nyttår.
Virus( ebok) – påbegynt i august
Jordmora– påbegynt i september
Den lange hvite skyens land – påbegynt i september
Ordinary Magic – påbegynt i september – Oppdatering: Lagt på is til over nyttår.
Hitler – min nabo – påbegynt i september ( min datter tok den i forbindelse med et leseprosjekt på skolen)
Odinsbarn – påbegynt i september

Bare livet – påbegynt i oktober

To av bøkene har jeg lagt vekk til over nyttår med tanke på at jeg skal få tid til å lese mest mulig bøker i forbindelse med bokbloggerprisen, og derfor ble to av mine egne utfordringer satt på pause ut året. Man må prioritere, ikke sant?

BØKER OMTALT
Jeg har skrevet omtale på alle bøkene jeg har lest med unntak av en,omtale på den kommer så snart den er ferdig skrevet.  I tillegg har jeg skrevet en omtale fra to bøker jeg leste i sommer, og nå gjenstår det «kun» tre bøker som jeg ikke har fått skrevet om ennå, det kommer seg med andre ord.

BØKER KJØPT
Har ikke klart å holde meg helt unna bokkjøp denne måneden heller, men  det ble ikke veldig mange bøker og  de fleste  av dem kostet bare 50 kr pr stk for innbundet utgave og da må det være lov.

KORT OPPSUMMERT
Ikke fått lest så mange bøker som jeg ville på grunn av manglende leselyst.
Skrevet omtale på bøkene jeg har lest med unntak av èn.
Vært flink med bokkjøp, ikke kjøpt alle som jeg egentlig ville.
Jeg har hatt mitt siste innlegg i spalten «Boken på vent».

  SER FREMOVER MOT NOVEMBER

  Det blir en litt mer travel hverdag nå fremover, men jeg satser på at jeg skal få lest ferdig de berømte bøkene jeg har begynt på og ikke fått lest ferdig ennå. Jeg skal få skrevet omtale på de tre bøkene jeg leste i sommer og som jeg ennå ikke har fått skrevet omtale på. Ellers blir det å fokusere litt på norske bøker utgitt i år, men jeg skal nok få sneket inn et par utenlandske bøker også.
  HA EN FIN LESEMÅNED I NOVEMBER!

  4 kommentarer om “Oktober – En oppsummering

  1. Kjempefin oppsummering!:) Har også ikke akkurat hovedfokus på å nå målene mine i det siste, er jo en som leser det som passer meg der å da, og er alt for lite strukturert. Men lesing skal jo være gøy! Har også noen bøker som jeg har påbegynt, men ikke avsluttet. Kanskje på tide jeg må fokusere litt på de jeg også. Men lesetiden, blir det jo mindre og mindre av som tiden går nå som eksamen og julen nærmer seg. Ønsker klokken virkelig hadde noen flere timer, og jeg litt mer energi:)

   Kjempefine bøker du har kjøpt deg:) Fuglesang virker som en fin bok! Jordmora som du leser, gleder jeg meg også til å ta fatt på også!

   Kos deg masse med bøkene og ha en flott November måneden!:) Stor klæm til deg!:)

   Liker

  2. For en flott oppsummering. Du får deg en fin førjulsopprydding hvis du skal lese ferdig alle du har begynt på før desember. Lykke til med neste måneds lesing 🙂

   Liker

  3. Tusen takk for det,Isabella:-) Kan godt forstå at ikke du kan fokusere på lesingen nå som du går på skole, det blir fort mye annet som stjeler tiden da, jeg er overhodet ikke strukturert men i dag har jeg satt opp en leseliste for hele november for å ha sjanse til å få lesst ferdig alle disse påbegynte bøkene. Skulle gjerne hatt litt mer energi jeg også, for egentlig har jeg jo all verden med tid til å lese om dagene når barna er på skolen men likevel er jeg ikke flink å benytte sjansen. men skal prøve å skjerpe meg litt. Lesing skal være gøy for med en gang det ikke er det så stopper det opp, i hvert fall her hos meg. Ønsker deg en fin kveld og jeg kommer innom bloggen den 15 november når det er bokboblas blogglesesirkel.

   Liker

  4. Jeg har store planer om det, og har satt opp en plan i dag for hvordan jeg skal få det til, og i desember blir det igjen koselesing…ikke det har tenkt å kose meg i hele november også. ha en fin kveld:-)

   Liker

  Kommentarer er stengt.