Revolveromtale Påskekrim 2013

MIN ALLER FØRSTE REVOLVEROMTALE!

Revolveromtale er en idè jeg ærlig og redelig har stjelt av Anette, dette er en kortere versjon av en vanlig bokomtale og dette var noe jeg hadde lyst til å teste ut.

HVILKEN BOK?

Påskekrim 2013

En novellesamling hvor ulike forfattere står bak, blant andre Jørn Lier Horst, Jørgen Jæger,Tom EgelandHVOR HAR JEG FÅTT DEN?

Leseeksemplar tilsendt fra Juritzen Forlag.HVA HANDLER DEN OM?

Dette er en krimnovellesamling som består av 17 noveller, noen er utgitt før mens andre er nyskrevet for denne samlingen.

HVA SYNS JEG?

Alt i alt en kjempefin novellesamling, noen noveller likte jeg bedre enn andre, blant annet så likte jeg godt «Dødens speil» av Eirik Husby Sæther, som er den lengste novellen i samlingen. En god samling krimnoveller som absolutt kan anbefales.
Har du lest boken?

10 kommentarer om “Revolveromtale Påskekrim 2013

 1. Denne har jeg hatt lyst på, men nå som påsken går mot en slutt er det mulig det blir med tanken … Kan jo ikke lese den neste år? 😉
  Stilig med revolveromtale, passer godt til denne typen bok 🙂
  ENJOY!
  Pia

  Liker

 2. Dette var min aller første krimnovellesamling og det gav mersmak.Så denne type krim leser jeg gjerne igjen.
  Ja,dette med revolveromtale var noe artige greier og passet jo ypperlig til krim;-)

  Liker

 3. Har lånt den vekk i påsken, men har planer om å lese en novelle mellom hver roman jeg leser i april 🙂 Kjekt å høre at du likte de fleste historiene.

  Liker

 4. Så gøy at flere liker denne formen for bokomtale. Veldig grei å ty til hvis man ikke har anledning til å skrive en lengre versjon 🙂 Har veldig lyst til å lese denne novellesamlingen, klem fra Anette 🙂

  Liker

 5. Dette var helt supert dette, og jeg sitter å lurer på om jeg skal skrive en del sånne på de omtalene jeg har igjen fra i fjor. Novellesamlingen gav absolutt mersmak og jeg undrer meg på hvorfor jeg ikke har lest slike påskekrimnoveller før.

  Liker

Kommentarer er stengt.