Mitt TemaTips # 4: Skinnet bedrar

For et par uker siden startet Bokbloggeir opp med et artig konsept som har fått navnet «Mitt temaTips».
Denne utfordringen går ut på å laste opp eller lage en ny bokomtale hvor du forteller om en bok du synes passer til ukens tema.
Baktanken med dette er å få fram i lyset gamle bokomtaler som andre kanskje har gått glipp av.
Likte veldig godt dette konseptet for det er en utmerket måte å få nye boktips på og få litt fokus på «bortgjemte» omtaler.

Ukens tema er SKINNET BEDRAR og i det ligger bøker med fæle omslag som faktisk er svært gode, bøker med forlokkende omslag som er nitriste, eller bøker som har et helt annet innhold enn det omslaget får oss til å tro.

Geir har det med å gi oss noen skikkelige utfordringer for dette var slettens ikke noen enkel oppgave, men jeg er ikke den som gir meg i første omgang og liker en utfordring så etter litt leting i arkivet så fant jeg frem til Havmannen av Carl-Johan Vallgren , og bak dette litt skumle og ikke noe spesielt fine omslaget skjulte det seg en velskrevet og god roman om blant annet mobbing og omsorgssvikt. Nå er det ikke slik at vi blir skikkelig lurt her for en havmann om de skulle finnes kan sikkert se slik som dette ut,men innholdet var mye bedre enn omslaget,så gjenstår det å se om jeg får «godkjent» bidraget mitt.


Trykker du på bildet kommer du frem til omtalen min av denne boken!

Har du lyst til å være med på denne utfordringen eller har du lyst å lese de andre bidragene så kan du gjøre det her.7 kommentarer om “Mitt TemaTips # 4: Skinnet bedrar

 1. Jeg er glad du synes boken er fin, for den ligger hjemme hos meg og venter på å bli lest! Men, jeg valgte den fordi jeg syntes omslaget var nytt og spennende 😀
  Smak og behag!
  Ha en fin dag!

  Liker

 2. Muligens er det slik de ser ut… likte jo fargene da,men jeg hadde ikke plukket opp boken i en bokhandel og i hvert fall kunne jeg ikke gjettet hva boken egentlig handler om så absolutt villedende.

  Liker

 3. Boken er veldig bra og boken fortjener å bli lest så absolutt….Fargene på coveret var jo fine men…nei, man kan ikke alltid ha helt lik smak, det ville blitt kjedelig rett og slett. En fin ettermiddag til deg.

  Liker

Kommentarer er stengt.