Boken på vent: Virus

Hver Tirsdag kommer jeg til å poste et innlegg her på bloggen min hvor jeg skal skrive om en bok jeg har veldig lyst til å lese, det kan være en bok som det har vært meningen å lese en stund eller det kan være en bok jeg nettopp har oppdaget. Det kan være en bok som ble kjøpt for mange år siden og har ligget å samlet støv i hyllene eller det kan være en bok som ble kjøpt i forrige uke. Du må gjerne være med om du har en bok på vent du også.

Denne uken falt valget på en ebok som jeg nettopp har kjøpt og som ligger som nummer tre på listen over ebøker jeg skal lese så etter Magellans kors av Roar Sørensen og Tsarens helgen av Debra Bean står denne for tur. Det er Bazar forlag som gir ut denne boken.


STILLEHAVET, 1946 Løytnant Liam Connor i den britiske hæren er ekspert på biologisk krigføring, og utplassert i den amerikanske marine for å bistå i et ventet angrep. En japansk ubåt er i ferd med å spre verdens første biologiske supervåpen ut over det amerikanske fastlandet. Den tragiske avgjørelsen om å bruke verdens fjerde atomvåpen for å utslette alle spor etter supervåpenet blir tatt.


NEW YORK, NÅTID Connor er nå en verdenskjent Nobelpris-vinner som arbeider med de mest utfordrende sidene ved nanoteknologien. Han har håpet at det biologiske våpenet aldri ville dukke opp igjen, men nå er det her, farligere enn noensinne. Med dagens teknologiske utvikling vil våpenet være ustoppelig, og det er kun Connor som har nøkkelen til å stoppe det. Noe som betyr at han er i livsfare, og at verden er på vei mot undergangen.

Ser virkelig frem til å ta fatt på denne boken som har blitt solgt til 17 land og Chockstone Pictures som står bak filmatiseringen av The Road, har kjøpt filmrettighetene.


Selv om den nettopp har blitt lansert så lurte jeg på om noen av dere har lest denne?
  document.write(»);Kom og bli med på denne utfordringen du også, og her ser du hvordan du blir med

 • Lag et innlegg om boken på bloggen din, har du ikke blogg så fortell gjerne om boken i kommentarfeltet under her.
 • Link til mitt innlegg  

Inspirasjon til denne spalten har jeg funnet på den engelske bloggen Books for Company


31 kommentarer om “Boken på vent: Virus

 1. Ser ut som de som har lest den har likt den. Ikke helt tema som jeg går for først, men jeg får høre hva du syns, så kanskje… Ha en fin tirsdag!

  Liker

 2. Dette virker som en veldig spennende bok! Jeg har lest om boken selv og har veldig lyst til å lese den etterhvert. Er spent på hva du synes om den når du har lest den. Ha en kjempefin dag!

  Liker

 3. Oii- dette må vel være så langt unna man kan komme den jeg viser fram i dag! Det virker som at Virus har blitt godt mottatt av leserne rundt omkring, så det blir sikkert bra!
  Bio-tech-thriller er totalt ukjent terreng for meg også, men av og til er det sikkert ikke dumt å gå litt utenfor de stiene man kjenner aller best?

  Liker

 4. Det har du helt rett i Berit, før leste jeg veldig mange chic-lit bøker og slike «superstjerne»-serier, men det har blitt lite av det de siste årene, etter at jeg for alvor fikk øynene opp for annen litteratur som romaner, krim og alt det andre som finnes. Men for all det,det er godt med en kjærlighet ved første blikk bok også!

  Liker

 5. Spennende bok du har på vent! I dag ble det ikke tid til å lage noe innlegg, har en pc som er særdeles lite samarbeidsvillig, så nå sniker jeg meg til å skrive en kommentar hos deg mens jeg er på jobb 🙂 Ha en suuuuper dag, klem fra Anette 🙂

  Liker

 6. Har hørt om denne, men vet ikke helt om den kommer inn på min altfor lange venteliste. Fikk deriomot lyst å fortelle hvilken bok jeg selv har hatt på vent noen dager,og nå endelig har lest det første kapittelet av.Jeg leser den første boken til Natasha Solomons, dere vet; hun med «fortellingen i fiolinen». Temaet er litt det samme – jødisk familie som kommer til England rett før annen verdenskrig. Til tross for dystert tema, er boka varm og charmerende og fylt med humor. «Herr Rosenblums’s liste» som boka heter, handler om en tysk-jødisk familiefar som skriver og pugger lister over alt han må foreta seg og leve etter for å bli den perfekte engelskmann. Språket er nydelig. Gleder meg til fortsettelsen. Historien er under filming.
  Hilsen fra vinterferiesol i Asker – Ellen

  Liker

 7. Denne boka virkar veldig spennande! Eg las bokmelding i VG i går og førte den opp på lista mi. Bokmeldaren var tydeleg begeistra for historia og kunnskapen til forfattaren. God bok 🙂

  Liker

 8. Flott tips fra deg, kjære Asker-Ellen:-)Den boken har jeg glemt ut litt, visste at hun hadde skrevet en bok tidligere. Leser du den på engelsk eller finnes den på norsk? Liker at den er under innspilling, da skal jeg få med meg filmen også!

  Liker

 9. Ja, jeg leser på engelsk, liker best det. Denne ser ikke ut til å være oversatt til norsk, men den er veldig enkel i språket.Langt bedre enn den norske oversettelsen av «fiolinen». Også koster den bare 9 øre, så det er liksom litt greiere å handle en del. 🙂

  Liker

 10. 9 Øre!!! Det var gitt vekk det, så du kan ha en skikkelig storhandel for 1 kr, hvor får du det så billig? Har planer om å lese mer på engelsk så jeg har kjøpt noen i det siste.

  Liker

 11. Jeg handler stort sett bare på Amazon. Der koster det ikke mer, men det kommer jo i underkant av 6 GBP (ca 60 kroner) i frakt. Jeg har kjøpt bøker, filmer og musikk derfra siden tidenes morgen. Helst brukt, men nye ting er også betraktelig billigere enn her. DVD har bare ca 30 kroner i frakt.
  Forsøker å legge inn en link, men systemet vil ikke. Den kommer i eget felt. Ellen

  Liker

Kommentarer er stengt.