Nettbrettet Samsung galaxy tab 2 7.0

Som tidligere nevnt så var jeg så heldig å få et nettbrett til jul,en Samsung galaxy tab 2  7.0 og nå har jeg brukt noen dager på å teste det ut litt og jeg må si at dette er gromme greier, begynner å like slike tekniske duppeditter.

 • Brettet er lite og lett – noe som gjør det enkelt å frakte det med seg ved behov.
 • Touch skjerm – Litt  uvant til å begynne med men jeg kom inn i det etterhvert og nå går det fint. (JEG er blitt vant med touch, jeg som klarer å gå innom kamerafunksjonen på iphonen til min datter for å slå av en alarm og attpåtil tar et bilde eller to før jeg kommer meg ut igjen og faktisk slå av alarmen! hihi)
 • Touch skjerm 2 – Et  minus at skjermen blir fort full av fingerflekker og det er vel nå jeg skal si at jeg har en «fobi» for «møkkete» skjermer og jeg er kjent for å være  ivrig med kluten når det gjelder å tørke av tv & pc skjermer. Hmmmm ….kanskje ikke dumt å kjøpe slike folier å ha over, ellers kommer jeg til å få åndenød før du vet ordet av det! Hihi
 • Enkel å forstå – selv mor kom fort inn i hvordan brettet fungerer selv om  jeg ved et par anledninger fikk servert noen himlinger med øynene av mine 3 håpefulle.
 • God å lese bøker på – Ble veldig overrasket over hvor bra det var å lese bøker på, tok meg i å tro at det var en vanlig bok jeg satt og leste i og ikke en ebok. Dette kan jeg bli veldig fortrolig med og er på god vei allerede. Kjekt at en kan zoome skriften og merke deler av teksten og notere.
 • Kjøpe bøker og overføre dem – Den funksjonen har jeg ikke testet enda, men det gikk veldig fint å overføre de ebøkene jeg hadde på pcen så jeg regner med at det blir en enkel sak å kjøpe og laste ned bøker! 
 • 8 GB – og det er anledning til å kjøpe et sd kort for mer lagringsplass.

Det fulgte ikke med cover eller omslag så jeg har funnet meg et på nettet som jeg skal bestille som jeg syntes virket veldig greit for du kan sette det opp som vist på bildene under.

(Ps.Håper de har en type med egen lomme for støvkluten…hihi)

Ser frem til mange gode lesestunder med nettbrettet mitt og jeg skjønner ikke hvorfor jeg ikke har skaffet meg noe slikt før.

8 kommentarer om “Nettbrettet Samsung galaxy tab 2 7.0

 1. Grattis med Samsung 🙂 Kjekt og høre du er fornøyd.. Er selv stor Samsung fan 😛 Og hadde den første Samsung Tabletten.. Og de er utrolig kjekke 🙂
  Og overførsel av bøker er veldig lett.. Spesielt om du handler på nett og får dem på mail. Så er det bare vupti.. Så er de i programmet 🙂

  Det coveret du leser har jeg til min Ipad mini og er utrolig kjekt 🙂 For det beskytter liksom bare foran og bak + at du kan sette den fra deg om du skal se film eller brette det forreste bakover til når du skal lese 🙂

  Lykke til 🙂

  Liker

 2. Slitan! Du må fortelle oss hvordan det er å få tak i bøker på norsk, og hvordan utvalget er. Vi har det coveret på iPadden også, og det funker bra. Jeg har lest en bok på «padda» og det funket så det suste. Tar gjerne imot fler bøker på pdf fil.

  Liker

 3. Tusen takk for det:-)Det høres bra ut at det coveret fungerer bra,så det skal bestilles med det samme det fylles litt mer opp igjen på kontoen, jeg må bestille til sønnen som også fikk et nettbrett men litt større.
  Ha en fortsatt fin romjul

  Liker

 4. Gratulerer, har også Samsung galaxy. Bruker nesten ikke pc-en lenger. Du kan laste bøker direkte ned på brettet, har lastet ned to men har ikke fått tid til å lese dem ennå:)

  Liker

 5. Bestandig morsomt med noe nytt! Kan hende skjermen på Samsung'en er annerledes enn på iPad'n, men jeg synes (heldigvis!!) fingermerkene ikke er til sjenanse når den er i bruk- de vises best når skjermen er svart, og da kan du jo bare pakke den ned;o) tipper en sånn folie blir like stygg, så mitt tips er ganske enkelt ei microfiber-fille, da kan du heller bruke pengene på ei ekstra bok eller to!

  Liker

 6. Nei,fingermerkene var ikke til sjenanse under bruk og jeg er helt med på forslaget ditt om å heller kjøpe en bok eller to i stedet!;-) og microfiber-fillen følger trofast med! Jeg er superfornøyd med brettet!

  Liker

Kommentarer er stengt.