JUL HOS BEATHESBOKHYLLE!

I dag er det dagen før dagen og i de tusen hjem gjøres de siste forberedelser til morgendagen.
Jeg er i rute og har kun støvsuging og vasking av golvene igjen, så jeg satser på en god lesestund før de to minste kommer inn dørene i ettermiddag.

Jeg skal også lage et skattejakt- kart for vi har alltid en skattejakt om morgenen på julaften hvor vi får en liten gave så blir ikke ventetiden så lang den dagen. Joda, julestrømpene er også på plass!

I kveld er det naturligvis duket for «grevinnen & hovmesteren»- den er et MUST !

TUSEN TAKK TIL ALLE DERE SOM ER INNOM BLOGGEN MIN OG SOM GJØR DET SÅ KJEKT FOR MEG Å HOLDE PÅ MED DETTE!

Ønsker dere en riktig god jul og før jeg tar en liten juleferie vil jeg dele en sang med dere fra en av mine favoritt grupper SUGARLAND & albumet Gold and green.

12 kommentarer om “JUL HOS BEATHESBOKHYLLE!

  1. Strømper og «Grevinnen og hovmesteren» hører til hos oss også. Trenger ikke skattejakt for å lette på trykket, for Sondre har bursdag på julaften og får bursdagsgaver om morningen. Håper leseøkten ble bra, og at noen vasket gulvet mens du holdt på 🙂

    Liker

  2. Nå er vi endelig klare til jul her også. Jeg ser og frem til Grevinnen og hovmesteren. Skal sette meg i godstolen snart og lage litt gløgg og ta frem godis.
    Ha en riktig god jul!

    Liker

Kommentarer er stengt.