Oppsummering for September !

Atter en regnfull høstmåned er lagt bak oss,kanskje ikke helt riktig å si for det var et par flotte solskinnsdager i slutten av forrige uke og de skal en slett ikke glemme.Jeg syntes at hver  årstid har sin egen sjarm, skjønt jeg begynner å tro at det kun finnes to årstider(vår og høst) og ikke fire. Høsten er tid for pledd,telys, en kopp te og en god bok å fordype seg i. Det er på tide å ta en liten oppsummering på  hva som er lest og skrevet om i måneden som har gått selv om det er en dag igjen.

Bøker lest

Føler at jeg ikke har hatt så veldig leselyst denne måneden men ved opptelling kom jeg opp i 7  bøker når jeg teller med den ene som jeg har begynt på for lenge siden men som jeg har lest ferdig denne måneden, så det ble ikke så ille likevel.Den ene boken var en diktsamling og en annen var en novellesamling og de bruker en jo ikke like lang tid på som en roman, men en bok er en bok,ikke sant? Disse bøkene ble lest / lest ferdig denne måneden.

Bøker påbegynt

Her er bøkene jeg har begynt på men ikke blir ferdig med før kalenderen bikker Oktober..
 • Kvinnen i buret av jussi – Adler olsen
 • Margarets frihet  av   Jessica McCann
Omtalte bøker

Jeg får bare innrømme det først som sist, jeg ligger laaaaaaaaangt etter med å skrive omtaler av bøkene jeg har lest, en solid bunke ligger ved siden av tvèn på rommet mitt,tror jeg lider av en eller annen form for skrivevegring. Prøver å skrive etterhvert som jeg har lest en bok ferdig men det ikke alltid dette har latt seg gjøre. Har som mål å skrive om alle bøkene jeg har lest så det kommer omtale før eller siden på disse

Har skrevet noen omtaler så helt tapt bak en vogn er jeg nå vitterlig ikke og følgende bøker er omtalt

Sistnevnte har jeg skrevet ferdig men omtalen  legges ut over helgen og i tillegg har jeg  skrevet omtale av «Fortellingen i Fiolinen» som jeg leste i sommer.

Bøker kjøpt

Den store kjøpefesten min er over for lenge siden,det var på høy tid å plante beina godt ned på jorden igjen. Men det er rart med det, noen nye bøker dukker alltid opp i postkassen likevel. Etter tips fra min boktvillingsjel numero uno Anette  har jeg kjøpt meg noen svenske bøker fra forfatteren  Katerina Janouch  og i tillegg måtte jeg bare kjøpe novellesamlingen til Liv Hege Refsdal og to engelske bøker når jeg først var i gang.Noen dager senere fikk jeg tips om en bok som heter «Det synger i gresset» og den virket så interessant at jeg måtte sporenstreks inn på bokklubben å bestille den. Men det stoppet jo ikke der heller og nå får jeg veldig flashback fra en tidlig vår hvor det tok helt av når det gjelder bokshopping, men jeg fikk altså et gavekort på bokkilden på 100,-kr og da bestilte jeg «Carmine street» som er en krimbok jeg har hatt på ønskelisten i en hel evighet og forbi.Det beste av alt var at den kostet 99,- så da slapp jeg å betale noe for den!Sånt kan vi like! Totalt fant 9 nye bøker veien til bokhyllene mine den siste måneden. Bokshopaholic,Moi? Næææææææ…..

 

 Bloggbursdag i Oktober

Bloggen min fyller 1 år den 7.Oktober og har du ikke fått meldt deg på Giveawayen og har lyst til å være med så er det enda anledning til det, bare trykk på bilde under her så kan du se hvordan du skal gå frem

Nå er det under 3 måneder igjen til jul og jeg tror det blir lite bøker kjøpt nå fremover fra min side, nå er det kalendergaver og julepresanger som står høyest på listen over det som skal shoppes!Barna mine syntes det er stas med kalenderne sine selv om de har blitt store,dette til tross for at det for det meste befinner seg snusfornuftige ting som truser, sokker og lypsyl inni pakkene.Her får de det som de vil for jeg syntes det er så koselig med denne tradisjonen og kunne tenkt meg en kalender selv!

Nå retter jeg blikket mot Oktober måned og håper at leselysten tar seg enda litt mer opp og at jeg får kommet i gang med de bokomtalene som jeg ikke har fått skrevet ennå.

ØNSKER DERE ALLE SAMMEN SOM TITTER INNOM EN FORTSATT FIN BOKHØST!

10 kommentarer om “Oppsummering for September !

 1. Det er helt utrolig hvor mye regn som har falt denne måneden! Og september som kan være så fin, men som du sier tror jeg også at det går mot to årstider istedenfor fire. Og det ser ikke ut til at det internasjonale samfunn gløder for å finne løsninger på klimaproblemene!

  Da er det godt å ha bøker. Og pledd, telys og en kopp varm te! Syv bøker er ikke verst, og det ser ut til at du har stabelen klar for oktober 🙂

  Liker

 2. Verdens beste Beathe, jeg syns du er superflink!! Mange gode bøker har du lest, og bokomtalene kommer når de kommer! Sånn er det bare 😉 Håper du liker bøkene om Cecilia (håper vi får sjansen til å treffes en gang og diskutere dem 😉 Ha en herlig helg, klem fra Anette ❤

  Liker

 3. Nåååååh,du er god er du søteste & flinkeste Anette!:)Tusen takk for fine ord som varmer mitt hjerte og som jeg setter stor pris på! Er bare så glad for å ha møtt deg og en gang skal vi treffes og diskutere blant annet bøkene hennes,det hadde vært moro!:)og selvfølgelig noe vi kan få til! Nå nærmer det seg tur på dere, det blir stas og min sønn ville gjerne ha info om hvor det er kjekt å gå å spise der borte,han og faren skal bort dit i November! Ha en herlig helg du også Anette

  STOR klem fra Beathe

  Liker

 4. Gratulerer med ettårsdagen til bloggen! Og jeg kjenner skrivevegringen – men lag deg noen mål om skrive veldig korte bokomtaler en periode. Folk liker å lese det også. Korte, konsise omtaler – kanskje det hjelper? For jo lenger du venter jo vanskeligere blir det. Hvertfall for meg – jeg er nødt til å skrive ganske med en gang, eller så glemmer jeg følelsen liksom…

  Liker

 5. Enig med deg i at en bok er en bok, uansett om det er en novellesamling, tegneseriebok, roman eller en diktsamling. Jeg synes å ha lest 7 bøker er svært imponerende! Jeg kjenner meg veldig igjen i å ha skrivesprerre; klarte å tvinge med selv til å skrive en omtale, og da brukte jeg to dager på å fullføre den..Har to 'små' omtaler til å skrive med det blir ikke ikveld! :p

  Heidi

  Liker

 6. Det har du absolutt rett i Lise, for noen av bøkene er så lenge siden jeg har lest at jeg burde lest de en gang til før jeg skrev omtale på de selv om jeg har vært flink å notere underveis. Tusen takk for gratulasjon og tips!

  Liker

 7. Tusen takk for det, jeg bruker litt mer tid på omtalene nå enn det jeg gjorde for 1 år siden, nå starter jeg litt med det samme jeg har begynt på en bok, men da er det fakta om boken, og forfatteren og bilde av boken..

  Liker

Det er stengt for kommentarer.