Boktema hos Anette: 3 bøker jeg aldri kommer til å lese

Her er det skolestart igjen i dag og en spesiell dag for yngstemann som skal begynne på ungdomskolen! Kjenner det skal bli godt å komme tilbake til hverdagen igjen selv om det betyr at man må stå tidlig opp om morgenen! Det er Torsdag og det er et nytt boktema hos Anette på gang. Denne gangen vil Anette vite hvilke 3 bøker vi aldri kommer til å lese, det kan være bøker som allerede står i bokhyllen eller det kan være bøker vi håper vi aldri får i gave eller velger å bruke penger på.
Dette var et vanskelig tema Anette for man vet jo aldri, så jeg plukker ut 3 bøker som jeg mest sannsynlig ikke kommer til å lese noen gang (Trur eg )

 I denne boka gir forfatteren et portrett av norsk vedfyringstradisjon. Her er fakta om innkjøp av ved, stablemetoder, tørking og fyring. Den berører også skogskjøtsel, miljøaspekter, motorsaghistorie og ovner, samt møter med mennesker som har et særlig forhold til ved.

Jeg har heller ingen planer om å begynne å lese Knausgård sine bøker, vet ikke helt men de har aldri fascinert meg.

 
Romanen åpner med en svimlende beskrivelse av døden. Derfra fortelles det om forfatteren Karl Ove Knausgårds kamp for å mestre livet og seg selv og sine egne ambisjoner på skrivingens vegne, i møte med de menneskene han har rundt seg. Min kamp. Første bok utforsker det å vokse opp og være overgitt en verden som ser ut til å være komplett, avsluttet, lukket.

Er heller ikke noe stor fan av bøker om Mafia bander og kunne ikke tenke meg å lese noen.

På toppen sitter Gudfaren, Corleone-familiens overhode. Hans tallrike dynasti har forgreininger overalt hvor makt og rikdom kan økes: narkotika, prostitusjon, gambling. Deres tilværelse er en grenseløs, nådeløs krig for mer, og for å tilintetgjøre Togliatti‘ene og andre familier som opererer på samme marked.

Dette var mine 3 blanda drops og da er jeg spent på hvilke 3 bøker du aldri kunne tenkt deg å lese!

16 kommentarer om “Boktema hos Anette: 3 bøker jeg aldri kommer til å lese

 1. Er enig med deg,det hele blir for voldsomt. Når det gjelder selvhjelpsbøker så har jeg noen med har aldri lest de ut. Jeg er veldig entusiastisk til å begynne med men så dabber det av før jeg har kommet halveis i boken.

  Liker

 2. «Hel Ved» – bare tittelen er jo nok til å miste litt av lysten på litteratur 🙂
  Syns det er noe litt kvalmt over hele Knausgård-greia. Har lest noen sider i den første boka hans. Javisst kan han skrive, men det interesserer meg midt i ryggen hva slags liv han har levd. Han er jo fra før en helt uinteressant person og blir da ikke mer interessant av å utgi slitsomt mange detaljer om seg og sine. Aldri!

  Klarer ikke nevne en spesiell bok til, men jeg kommer aldri til å lese bøker om sport, ekstreme prestasjoner eller voldelig action uten mening – heller ikke flere selvhjelpsbøker. De er jeg allergisk mot tror jeg 🙂
  Lesehilsen fra Ellen

  Liker

 3. «Hel ved» var ett herlig valg…tror ikke jeg kommer til å lese den heller. Knausgård har jeg planer om å lese og mafia er spennende, så den kunne jeg også ha lest:) Lykke til, til sønnen som skal begynne på ungdomskolen, så stas:) Kos deg videre i kveld:)

  Liker

 4. Jeg tror ikke at jeg kommer til å lese «Hel ved» heller og Knausgård har jeg viet nesten hele min post til i dag, he he. Det er morsomt å se hva andre absolutt ikke kan tenke seg å lese.

  Liker

Kommentarer er stengt.