Fremtidige favoritter # 19: The English version

 Dette er en ukentlig spalte fra BOKELSKERINNEN  og går ut på  fortelle om bøker du gleder deg til å lese eller er spent på. Dette kan være bøker du allerede har i bokhyllen din eller det kan være noen du venter skal bli gitt ut. Når du lager et innlegg om dette, linker du til innlegget ditt inne hos Elin.
Denne uken skal jeg ta for meg engelske bøker og for de som har fulgt meg en stund vet at jeg ikke leser så altfor mange bøker  på engelsk, men dette har jeg tenkt å gjøre noe med. Har jo min egen utfordring i år hvor jeg skal lese 4 bøker på engelsk, forløpig har jeg lest 2.

Den første boken jeg har valgt i dag ble jeg nysgjerrig på etter å ha hørt Mari snakke så varmt om den og etter å ha lest omtale av den  hos Silje

«What do you want from me?» he asks. What I want from every person in my life, I want to tell him. More. Abandoned by her mother on Jellicoe Road when she was eleven, Taylor Markham, now seventeen, is finally being confronted with her past. But as the reluctant leader of her boarding school dorm, there isn’t a lot of time for introspection. And while Hannah, the closest adult Taylor has to family, has disappeared, Jonah Griggs is back in town, moody stares and all.

Denne boken gleder jeg meg til å få fatt i og ikke minst lese. Den har et nydelig cover også!

Det er ingen hemmelighet at jeg elsker bøkene til Carole Matthews og jeg har lest alle bøkene som er utgitt på norsk. Jeg vet ikke om det blir gitt ut flere av bøkene hennes på norsk heller så jeg har planer om å lese de på engelsk.

Dette er den aller siste boken hennes og denne har jeg veldig lyst på

 

Nell seizes her chance to try something new, leaving the security of a steady job in the local chippy to start up a new business creating her own line of handbags. Success comes but not without a price. Is it really possible to have it all?

og snart gir hun ut denne også
Juliet Joyce adores Christmas.  She loves the presents, the tree, the turkey, the tinsel, everything. Already the festive spirit is upon her, which is just as well as this Christmas things are starting to get out of hand.
Her son Tom is out of work and bringing home a slew of unsuitable partners; pregnant daughter Chloe and her little boy have moved back in; Juliet’s father, Frank, is getting over a heartbreak of his own and Rita, her eccentric mother, is behaving more erratically each day.  And has the chaos got too much for Juliet’s husband Rick?
Jeg gleder meg!
Siste bok ut i denne omgang er en bok jeg har vunnet og som derfor står klar i hyllen.
On a hot summer day, Joanna Mason’s family slowly wanders home along a country lane. A moment later, Joanna’s life is changed forever…
On a dark night thirty years later, ex-detective Jackson Brodie finds himself on a train that is both crowded and late. Lost in his thoughts, he suddenly hears a shocking sound…
Dette var mine engelske fremtidige favoritter denne gang, da er jeg spent på hvilke fremtidige favoritter du har denne uken! Vil du se flere fremtidige favoritter denne uken så kan du gå inn her.

8 kommentarer om “Fremtidige favoritter # 19: The English version

Kommentarer er stengt.