Boken på vent (10) : En elv en gang

Hver Tirsdag kommer jeg til å poste et innlegg her på bloggen min hvor jeg skal skrive om en bok jeg har veldig lyst til å lese og som har vært  meningen å lese en stund. Dette er for det meste bøker som har blitt stående i bokhyllen  en god stund, men ikke nødvendigvis. Det kan være en bok som ble kjøpt for mange år siden eller kanskje i forrige uke. Dette er en spalte som du gjerne må bli med på.

 Denne uken falt valget på  boken » En elv en gang» som jeg har fått tilsendt fra forlaget for  en god stund siden.

En ung jentes søken etter identitet og kjærlighet: Bonnie Jo Campbell har skapt en uforglemmelig hovedperson i 16 år gamle Margo Crane. Margo har større overlevelsesevne enn de fleste. Hun er viljesterk og selvstendig. Men hun er også én ting til: en ung og vakker, sårbar jente. Margos barndomsparadis er elven der hun har vokst opp, i det sørlige Michigan. Elven blir også den naturlige reiseruten når farens dramatiske død fører Margo av gårde på leting etter moren som forlot henne. Men elven er et farlig sted for en ung jente som reiser alene, og Margo får bruk for all sin kunnskap og mentale styrke for å klare seg.

Denne boken tror jeg er spennende og god, derfor gleder jeg meg til det er denne sin tur til å bli lest!

Hvilke bok venter på tur hjemme i bokhyllen din?

P.S. Bloggen min er hele 10 mnd  i dag og jeg holder på å planlegge en GIVEAWAY i anledning jubileumet i Oktober!Du kan selvfølgelig vinne bøker, litt annet bokrelatert og noe å KOSE deg med mens du leser!

document.write(»);  Kom og bli med på denne utfordringen du også, og her ser du hvordan du blir med

 • Lag et innlegg om boken på bloggen din, har du ikke blogg så fortell gjerne om boken i kommentarfeltet under her.
 • Link til mitt innlegg  

Inspirasjon til denne spalten har jeg funnet på den engelske bloggen Books for Company

( Himmelen mandag kveld, hmmm… den var litt mer rosa i virkeligheten. )

21 kommentarer om “Boken på vent (10) : En elv en gang

 1. Tusen takk for koselig tilbakemelding:-) Det er enda ikke for seint å melde seg på denne uken, men det gjør du som det passer.Listen over bøker blir stadig større, både som en skal lese og som en ønsker seg. Ja, må holde litt «kalas» når det er bursdag, det skulle bare mangle! Syntes det er kjekt å arrangere slike ting.

  Ha en fin ettermiddag:-)

  Liker

 2. Så denne litt sent – satser på å bli med neste tirsdag : ))

  Interessant historie – likte rollen elven spiller i boken. Det blir etterhvert mange bøker man ønsker å lese ved å lese fine bokomtaler som denne : )

  Gøy med giveaway – gleder meg : )

  Superhyggelig at du har lagt deg inn som følger på bloggen min : )))

  Ha en fortsatt fin onsdag!

  Liker

 3. Åh, høres veldig god ut, den skal jeg teste når jeg skal ha meg en «høykarbo» dag, så tusen takk for tips! Vi skal nå kose oss og uten å få dårlig samvittighet av den grunn. Tusen takk for det,headeren fikk jeg hjelp til å lage:-)

  Liker

 4. Bergenes melk er kommet ut med en sjokolade som heter Polly og som inneholder karamelliserte nøtter (Mandler, Cashew og Pecan). Helt sikkert ikke det sunneste alternative, men ny sjokolade må man jo smake litt på:) Nam nam god var den ihvertfall:) Farlige saker!:)

  Liker

 5. Kanskje spalten skulle hett «Farlige fristelser» i stedet?Nei,bunken min med uleste bøker vokser stadig også så jeg skulle nok blitt flinkere å gjøre innhugg der også.

  Liker

 6. Ny sjokolade? Fortell!! Jeg har noe mørk sjokolade i skapet som jeg har kjøpt på iherb,men jeg liker egentlig ikke mørk sjokolade.Venter med lengsel med ny forsyning av atkins bar,de er knallgode:-)

  Liker

 7. Der dukket det jammen opp enda en fristelse, men nå er jeg trolig- og forhåpentlig- i en situasjon hvor jeg virkelig skal gjøre et STORT innhogg i på-vent-samlinga! Ganske deilig følelse skal jeg si dere ;o)
  Jeg får ikke til å linke til bloggen din denne gangen, men håper jeg er tilgitt? Nyt kvelden, boka og tekoppen!

  Liker

 8. Ja,det var det men nå har jeg et meget dårlig kamera for himmelen var rosa den og ikke orange som det kan se ut her.. hehe..Gleder meg til jubileumet, alltid kjekt å gi bort ting:-)

  Liker

 9. Denne boken høres god ut, har ikke hørt om den før og gleder meg til omtalen din når den er lest 🙂
  Og så har du snart jubileum, så spennende!
  Forresten en nydelig himmel i går kveld, det er ikke alltid like enkelt å fange det rette lyset 🙂

  Liker

 10. Godt med slike påminnelser innimellom.Ja,coveret er fint. I kveld skal jeg sitte meg ned i gostolen og kose meg med bok og en kopp te, for hjelpe meg det er høst ute!
  Ha en fin ettermiddag,Isabella:-)

  Liker

 11. Å denne boken har jeg også, fikk lyst å lese denne jeg også nå:) Virker som en god bok:) Takk for påminnelsen:) Har også så fint omslag denne boken:)Kos deg med boken når det blir dens tur:) Gleder meg til å krølle i sofaen i kveld å lese:) Ha en fin tirsdag!:)

  Liker

 12. denne boken må eg ta en nærmere kikk på ! takk for tipset 🙂
  eg har en del bøker på vent, tenker at NÅ skal eg lese den og den, og så plutselig får eg et nytt infall og finner noe helt annet :s evnt. kjøper en ny bok hee hee

  Liker

Kommentarer er stengt.