Smakebit på Søndag – 29: Etterpå av G.G. Musso

Det er Søndag og høsten har kommet for fullt her på vestlandet. Denne uken har jeg ikke  hatt tid til å lese så mye som jeg hadde tenkt, har kun fått lest litt om kvelden og dermed koser jeg meg fremdeles med «Majorens siste forelskelse». Det har vært filmkvelder, venninnebesøk og en tur til Ikea som har vært  i fokus denne uken!

Når jeg er ferdig med den herlige boken som jeg leser i nå skal jeg lese «Etterpå» av G.G.Musso, jeg har lest de to andre bøkene han har skrevet så det er kanskje på tide å lese den første han skrev.

Fra forlaget:

8 år gamle Nathan erklæres død ved drukning etter å ha reddet venninnen sin. Men så våkner han mirakuløst opp igjen. Hvorfor?
20 år senere oppdager han grunnen, og hvilken rolle han er bestemt til i en spesiell kvinnes liv.
Boken er en spennende kjærlighetshistorie om hvor dypt båndet mellom to mennesker kan væreSiden jeg ikke skal begynne på denne boken før senere i dag gir jeg dere en smakebit fra de første linjene i boken.

Innsjøen lå på østsiden av øya, bak myrene hvor tranebærteigene bredte seg. Det var fin vær. 
Etter noen kjølige dager var varmen kommet tilbake, og vannflaten speilte sensommerens flammende farger.
-Hei, kom og se!

Den lille gutten gikk nærmere bredden og så i den retningen lekekameraten hans pekte. En stor fugl svømte midt i sivet. Den skinnende hvite fjærdrakten,det beksvarte nebbet og den langstrakte halsen ga den en majestetisk skjønnhet. En svane.

«En smakebit på Søndag» er en ukentlig utfordring fra Mari fra bloggen Flukten fra virkeligheten og har du lyst til å være med å dele en smakebit fra boken du holder på å lese i eller har du lyst til å se andre smakebiter denne uken så kan du gå inn her.

I dag går mine tanker til dere, deres pårørende og etterlatte, hvil i fred!

28 kommentarer om “Smakebit på Søndag – 29: Etterpå av G.G. Musso

 1. Takk for smakebiten! Gleder meg til å høre hva du synes om boken når du er ferdig:) Den høres definitivt spennende ut! Ha en nydelig dag videre:)

  Liker

 2. Ok,har ikke lest noen omtaler av denne boken enda, jeg likte de to andre bøkene av forfatteren og dette er hans første bok så kanskje den ikke er fullt så bra som de to andre. Da skal jeg gi deg en lyd når jeg har lest denne.

  Liker

 3. Så kjekt at du vant denne:-) Om den er like bra som de to andre bøkene av forfatteren så gleder jeg meg veldig:-)Ja, det har vært en spesiell dag med markeringer på tv og tente lys.En dag til ettertanke og sikkert en dag som er en milepæl for mange av de berørte. Ønsker deg en fin kveld Mari:-)

  Liker

 4. Takk for smakebiten! Er spent på hva du synes om fortsettelse, for jeg har lest både slakt og ros om denne, så foreløpig sår den bare på ventelista, og ikke leselista :o)

  Liker

 5. Hvis det er for svensker å lese norsk, som det er for nordmenn å lese svensk, går det egentlig veldig grei å lese bøker på det andre språket; man må være litt tålmodig til å begynne med, men så går det som en lek! Og det sier JEG som er en pirkete sakteleser og må ha med meg alle detaljer… Vel verdt et forsøk!

  Liker

 6. Denne boken var jeg så heldig å vinne fra Elida 🙂 Kjenner jeg gleder meg til å ta fatt på den. «vannflaten speilte sensommerens flammende farger.», det høres så vakkert ut, det er nesten så jeg kan se det for meg.

  Håper du har hatt en fin dag, Beathe. En veldig spesielle juli dag dette.

  Liker

 7. Ja,hihi;-) Det er akkurat det som er så kjekt med disse utfordringene,man oppdager stadig nye bøker og forfattere som vi har lyst å lese. Bøker man kanskje ikke hadde oppdaget ellers. Ha en fin kveld du også:-)

  Liker

 8. Spesielt med to årstider, så vet jeg det om Vestlandet ; )

  Får stadig vekk flere forfattere og bøker jeg har lyst til å sjekke ut – herlig : ) Takk for anbefalingen : )

  God kveld!

  Liker

 9. Litt tidlig med høststormer ja, men de siste årene føler jeg at det kun har vært 2 årstider,høst og vår.Denne boken er jeg veldig spent på og gleder meg til å komme skikkelig i gang med den. Kan absolutt anbefale de to andre bøkene til forfatteren også.
  Ønsker deg en fin Søndagskveld:)

  Liker

 10. Det har du helt rett i Isabella:-)Ikea er veldig kjekt, denne gangen ble det nye tv -benk og noen kurver til expedithylle på det ene gutterommet, pluss litt stæsj:-)Ha en fin kveld:-) klem

  Liker

 11. Så høsten har allerede meldt sin ankomst på Vestlandet – det var tidlig, nå som sommeren skulle ha vært dominerende for fullt?!!

  Godt du vet å nyte dagene : )

  Takk for interessant smakebit – virker som en kjærlighetshistorie utenom det vanlige. Ikke ofte en død gjenoppstår og vil finne grunnen til hvorfor han gjør det – denne boken fortjener en titt ; )

  Ha en fredelig søndag!

  Liker

 12. Høres ut som du har hatt en flott uke:) Veninner er jo gull:) Har også hatt noen filmkvelder denne uken, koselig når det er grått ute:) IKEA er herlig! Har så mye nyttig og fint:)Takk for smakebiten og denne boken skal jeg sjekke ut:) Ha en flott dag!:) Klæm!:)

  Liker

 13. Flott med kjærlighet og spenning – har lest en del bøker med mye alvor i det siste. I dag blir det mye lytting på P2, fin musikk og gode samtaler. En dag for ettertanke og minner – men også en dag for å se framover. God søndag.

  Liker

 14. Den här skulle jag vilja läsa, den låter lite mystisk 🙂 Men varför finns det så många böcker som är översatta till norska och inte till svenska? Det börjar kännas lite… orättvist 🙂

  Liker

Kommentarer er stengt.