Boktema hos Anette – Min Bokfrokost

Det er Torsdag og det er nest siste dagen på skolen for mine 3 håpefulle, det nærmer seg sommerferie og det skal jammen bli godt. Det er litt spesielle dager for de to guttene mine, yngstemann skal avslutte 7. trinn og skal starte på ungdomsskolen til høsten. Eldstemann har avsluttet videregående og skal begynne som lærling til høsten. Spennende tider i møte for dem. Min datter våknet med vondt i halsen, så det ble sykdom den nest siste dagen på skolen, så jeg får være litt sykepleier i dag.
Over til dagens Boktema hos Anette i Anettesbokboble og i dag er temaet bokfrokost. Det er ikke alltid jeg leser når jeg spiser (ofte ser jeg på tv-serier på dvd ,men det sa jeg heldigvis ikke høyt ) men det hender for all del, og slik kan en bokfrokost alà Beathe se ut.

 • Appelsin juice
 • Vaniljekesam, blåbær,bringebær og jordbær, kokos
 • Boken » Mississippi» som jeg nærmer meg ferdig med.

Har du lyst til å være med på ukens Boktema hos Anette, eller har du lyst til å se de andre bidragene så kan du gjøre det ved å gå inn her.

Ønsker dere herlige medbloggere ( heter det det? ) en riktig fin Torsdag!

12 kommentarer om “Boktema hos Anette – Min Bokfrokost

 1. Fint med slike bokfrokoster iblant, det er jo som du sier sjeldent tid til det i hverdagen. Som oftest har jeg med meg en bok i vesken som jeg leser i hvis anledningen byr seg, men i en barnehage blir det lite av denslags så lesingen begrenser seg til kvelder og helger. I alle fall; godt blir det med sommerferie nå, to av mine har også avsluttende skole, en er ferdig med ungdomsskolen og den andre med videregående.
  God bedring til din datter 🙂

  Liker

 2. Tusen mange takk for det Isabella:-) Lesing til frokost blir sjelden til i hverdagen,blir helst i de helgene når de to minste er hos faren at jeg får sjans til det. Godt å høre at det ikke er bare meg som ser på tv,eller dvd når jeg spiser;-)

  Liker

 3. Nydelig bokfrokost, den skal jeg jammen «stjele» en dag 🙂 Og så er det så herlig at flere smugtitter på tv'n når de spiser, he he 🙂 Klemklem 🙂

  Liker

 4. Så herlig frokost!:) Ser også tv-serier når jeg spiser…er jo vanskelig å spise og lese noen ganger:) God bedring til jenta de og kos dere med de siste dagene på skolen. Stas med så store overganger kan jeg tenke meg for barna:) Ønsker de masse lykke til med det nye og kos dere masse nå i sommer!:)

  Liker

 5. Åh, herlig frokosttips! Bær hører jo sommeren til. 😉
  Boka skal jeg ta en nærmere titt på…
  Ønker deg og datteren en fin dag, selv om formen ikke er på topp. En dag for bøker!? 🙂

  Liker

Kommentarer er stengt.