Besatt av bøker jeg ?

Hei

Silje og flere andre har svart på noen spørsmål etter at Silje fant en tag på Youtube som omhandler nettopp dette å være besatt av bøker og bokkjøp. Jeg fikk selvfølgelig lyst til å svare på disse spørsmålene.

 1. Er du helt besatt på å kjøpe bøker? …. Litt…. kanskje..
 2. Når, hvor og hvor ofte kjøper du bøker, og pleier du å handle sammen med noen eller alene?Jeg bruker nesten alltid å kjøpe bøkene på nettbokhandel og da handler jeg alene,handler en gang i uken ca, men er innom hver eneste dag. Er nesten aldri inni en bokhandel.
 3. Hva er det som gjør at du blir tiltrukket av en bok?Det som gjør meg tiltrukket av en bok er coveret og om den har blitt  positivt omtalt på ulike blogger,men selvfølgelig må innholdet i boken tiltale meg også.
 4. Er det en spesiell sjanger du foretrekker?Jeg liker historiske romaner, krim, såkalt Chick lit, men har fått øynene opp for ulike sjangere i den senere tid.
 5. Foretrekker du å kjøpe nye eller brukte bøker?Jeg foretrekker å kjøpe nye bøker.
 6. Hvor mange penger synes du det er greit å bruke på bøker i måneden?Etter flere måneder hvor jeg har brukt langt over 1000,- kr på bøker hver eneste måned , så har jeg innført et tak på bokkjøp, ca 3-400 kr pr mnd.
 7. Har du noen sinne hatt bokkjøpstopp eller bokkjøpbegrensning?Ja, hehe…. innførte det denne måneden etter at jeg tok helt av forrige måned med bokkjøpene mine, det har gått veldig fint…. ja, helt til i går da….men kjøpte bare en bok altså!
 8. Når du har kjøpt en bok – hvor lang tid tar det før du leser den?Det varierer veldig, det kan gå alt fra noen timer til måneder for ikke å snakke om år.*kremt*
 9. Billige eller dyre – innbundet eller paperback? Jeg prøver å være prisbevisst og kjøper nesten aldri bøker til full pris, det er kun når jeg har glemt å avbestille en bok i bokklubben, og jeg liker best innbundne bøker, men kjøper paperback om boken ikke finnes i innbundet utgave.
Dette var mine svar og andre som har svart på disse er Elin, Silje og Marianne.
 Håper flere av dere bokglade mennesker der ute finner tid og anledning til å svare.

18 kommentarer om “Besatt av bøker jeg ?

 1. Tjo hei!

  Jeg ser at du er med på giveawayen inne hos meg, jeg klarte av en aller annen merkelig grunn å publisere feil. Men rettet det opp igjen med en gang, men i mellomtiden hadde du skrevet kommentaren. Flott om du vil gå inn å se på kriteriene en gang til. Beklager dette veldig. Supert at du vil delta, og håper du fremdeles er med 😉

  Klæm Vibeke

  Liker

 2. Åh,du må ha drømmejobben du da:-) Jeg er ikke flink til å låne bøker på biblioteket og enda verre ble det når bokbussen ble nedlagt.Rart med det,de bokhyllene har en tendens til å fylles opp;-) Ha en fin dag Silje:-)

  Liker

 3. Jeg kjøper også stort sett bare nye hb-bøker når de blir glemt avbestilt fra bokklubben. Da jeg var student meldte jeg meg inn i en haug med bokklubber for å få velkomstpakkene:-) Nå jobber jeg på to bibliotek der jeg kjøper inn masse bøker jeg gjerne vil lese for andre sine penger og får attpåtil betalt for det;-) Bokhyllen min er likevel overfylt.

  Liker

 4. Flotte spørsmål med interessante svar:) Denne skal jeg også ta å svare på en dag:) Helt klart besatt av bøker er du, det liker vi jo:) Er nok mange av oss der ute:) Ønsker deg en flott dag Beathe:)

  Liker

Kommentarer er stengt.