Boktema hos Anette – Min sommerlesning!

Tid for nytt boktema hos Anette i Anettesbokboble og denne gangen vil hun vite hvilke bøker vi skal lese i  sommer. For at ikke det skal bli en milelang liste så har jeg plukket ut 5 bøker som jeg skal lese i sommer.

Etter Anettes fine anmeldelse av denne boken i går, ble den dyttet ganske langt opp på TBR listen.

Har enda ikke kommet i gang med Mississippi, den skal begynnes på en av dagene.

I sommer har jeg tenkt til å bli kjent med Jussi-adler Olsen og det gleder jeg meg til.

Kan ikke gå gjennom en sommer uten litt «Chick -lit» så derfor er denne herligheten på listen også..

Denne Islendingen er jeg spent på så derfor skal denne bli lest nå i sommer også

Dette er et lite utvalg av de bøkene jeg har planer om å lese i sommer, da er jeg spent på hvilke bøker nettopp DU skal lese i sommer!

Vil du være med på ukens tema eller har du lyst å se hva andre skal lese kan du gjøre det her.


22 kommentarer om “Boktema hos Anette – Min sommerlesning!

 1. Åh, så mye flott! Og jeg vedder på at du kommer til å bli «forelsket» 😉 Mr Adler-Olsen er bare helt rå – bøkene hans altså 😉 Stoooor klem 🙂

  Liker

 2. Her var det mye spennende sommerlesning! Jeg håper du vil like Jussi Adler-Olsen like mye som jeg gjør, jeg synes de er utrolig bra alle sammen.

  Liker

 3. Er spent på den Karen der altså:-) Har bare hørt positive ting om bøkene og jeg så et intervju på tv for litt siden og syntes han virket som en ok fyr, da bør jo bøkene være bra også! Merker at det er lenge siden jeg har lest krim og det savner jeg litt..

  Liker

 4. Flott sommer bøker du har valgt….kunne her også ha tenkt meg å lese de alle!:) Å Mississippi, må jo jeg også lese:) Den må jeg lete fram:) Karitas er jeg spent på:) Gleder meg til å høre om den:) Ha en flott sommer lesning!:)

  Liker

 5. Ja,den må du jo finne frem! Er også veldig spent på karitas og gleder meg til å begynne på den. Tror ikke det skal mangle på lesestoff i sommer,det er nå helt sikkert!
  Ha en fin ettermiddag:-)

  Liker

 6. Jeg har lest de første kapitlene i Lucinda Riley sin nyeste bok og den er fantastisk<3. Orkideens hemmelighet er også helt fantastisk og er en favoritt hos meg<3. Missippi ( Vet ikke om jeg har stavet tittelen riktig) og Kvinnen i buret har jeg drittlyst å lese...Karitas har jeg også lyst å lese. Men kanskje ikke så høyt som de andre.

  Liker

 7. de to øverste bøkene på listen din har eg også sååå sjukt lyst å lese 😀
  ble litt nysjerrig på islenderen. har lest et par forfattere derfra, og det har vært knallbra 🙂

  Liker

Det er stengt for kommentarer.