EKSTRA -TREKNING!!

Det dumpet enda et eksemplar av boken «En vannmelon, en fisk og en bibel» oppi postkassen min her om dagen  og jeg trenger vitterlig ikke å ha dobbelt opp, og denne boken er så fin at flest mulig må få sjanse til å lese den så da har jeg bestemt at det blir holdt en EKSTRA-TREKNING og jeg har trukket ut en heldig vinner til av de som meldte seg på giveawayen  og den heldige vinneren ble..TROMMEVIRVEL..

ELLEN 

( Uten Blogg )

GRATULERER SÅ MYE TIL DEN HELDIGE VINNEREN!

Send meg adressen din slik at jeg kan sende boken til deg en av dagene!

4 kommentarer om “EKSTRA -TREKNING!!

  1. Tusen takk! Nå ble jeg ellevill av glede her. Det er ikke hverdagskost her i huset å vinne en bok!!!!! Litt rart også, hadde akurat mimret over Kypros og sett på gamle bilder defra. Kunne ikke passa bedre. Jippi !! 🙂 Sender deg adressen min på melding jeg! Klem fra Ellen ! 🙂 !!

    Liker

  2. er det meg altså ??????????????????? da detter jeg i tilfelle av stolen her :-))))))
    Jubelklem fra Ellen

    Liker

Kommentarer er stengt.