It`s Monday! What are you reading?

UKE 23: 4 – 10.Juni 2012
Jeg har ikke fått lest så veldig mye den siste uken og grunnen til det er at jeg har begynt på flere bøker samtidig, noe jeg aldri pleier å gjøre, det har resultert i at jeg fikk lest 1,5 bøker i uken som gikk og har en liten bunke med påbegynte bøker som jeg satser på at jeg skal få lest i løpet av uken.
Merker godt at skolene streiker på andre uken, for det er ikke mye lesing jeg får gjort med barn som er hjemme om dagene. Så her i huset er vi nesten litt i ferie-modus om dagene.
Påbegynte bøker som  jeg skal få  ferdig denne uken
 • Havmannen av Carl-Johan Vallgren
 • Der jorden reiser seg av Anuradha Roy ( kun få sider igjen..)
 • Jeg lever, pappa av Siri M.S. Sønstelie

Samt at jeg holder på med Alltid Amber i tillegg

Bøker jeg har planer om å starte på denne uken
 • P.S. Jeg elsker deg av Cecelia Ahern
 • Gjesterommet av Helen Garner
 • Mississippi av Hillary Jordan

 Når det gjelder bokanmeldelser så ligger jeg en god del etter med disse, men skal får skrevet noen denne uken.

Dette var litt om min lese – uke, hvordan ser din uke ut?

2 kommentarer om “It`s Monday! What are you reading?

 1. Hei! Jeg begynner alltid på flere bøker samtidig. Teit uvane har jeg funnet ut for lenge siden, men har ikke klart å skjerpe meg. Når det ankommer en ny bok i huset, så må jeg jo lese noen sider for å få føling med den. Også blir den liggende der da og erte min dårlige lesesamvittighet.
  Men akkurat nå leser jeg «Salt and Safron» av Kamila Shamsie (Hun med brente skygger)16 sider er ikke nok til å mene så mye, men språket er vakkert og verden er eksotisk og mystisk. Denne tror jeg nok blir ferdiglest uten avbrudd av de andre i bunken. Ellen

  Liker

 2. Den boken skal jeg sjekke, jeg pleier ikke å lese flere for det ender alltid opp med å lese den ene ut mens den andre ligger likevel.Forrige uke tok jeg vann over hodet, så jeg tror jeg bør lese max 2 bøker ad gangen…

  Liker

Det er stengt for kommentarer.