Blogg – Bazar & Sommer – giveaway !

Bloggen Bøker & Bokhyller har arrangert noe så  gøyalt som Blogg- Bazar og har du lyst til å slenge deg med så er det bare å trykke på blåfugl bilde over her. Utrolig bra konsept!

Det stopper ikke der skjønner dere for ebokhylla mi holder nemlig Sommer -giveaway

Her gir hun vekk ikke mindre enn 6 bokpakker, har du lyst til å være med så er det bare å trykke på solen så kommer du frem.

HA EN FIN TORSDAG VIDERE ALLE SAMMEN

4 kommentarer om “Blogg – Bazar & Sommer – giveaway !

 1. Spennnende med bloggbasar:) Har selv meldt meg på:)
  Har ikke selv noe lesebrett eller kindle så vet ikke om jeg kommer til å delta i ebook giveawayen. Men håper mange deltar:)

  Forresten hvordan går det med lesingen av «Taushetens konskvenser»? Jeg kom selv ikke ordentlig i gang med den før jeg måtte levere den tilbake på biblioteket. Kommer nok til å lese den en gang,men denne gangen fikk jeg ikke helt startet ordentlig og andre bøker skviset seg inn foran den.

  SV;Takk Beathe,koselig å høre:) Gled deg til å lese «Mississippi». 🙂 Det er somsagt en fin bok:)

  Liker

 2. Det er vanlige bøker hun gir bort, som de har dobbelt av i bokhyllene så du kan sikkert skaffe deg noen godbiter der om du er heldig å vinner. Taushetens konsekvenser begynte på seint en kveld så jeg vet ikke om det er meg eller boken, men jeg kom ikke helt inn i den etter noen få sider og siden har den lagt.Det er litt sånn med meg også at det er så mange andre bøker som også frister. Men jeg har ikke gitt den opp og kommer til å lese den i løpet av juni så da skal jeg gi deg en lyd når jeg har lest den.

  Liker

Kommentarer er stengt.