Ukens Blogg hos Beathesbokhylle # 6

 
Vel overstått 17.Mai feiring til alle sammen. Hos oss ble den feiret stille og rolig med masse god mat.
Vi skriver Fredag og det er på tide å kåre «Ukens Blogg » for nest siste gang, for neste Fredag blir vinneren av bokgaven annonsert samtidig som neste «ukens blogg». Den som ble Ukens Blogg denne uken er 

I NINAS BOKVERDEN

Nina er en ung dame på 22 år som er en skikkelig bokelsker og har du ikke besøkt den superflotte bloggen hennes ennå så er det jammen på høy tid. Hun liker alt fra krim til Chick-lit og har en veldig variert og fin blogg. Hun skriver flotte bokanmeldelser og har mange fine kommentarer å komme med når hun har vært på besøk innom bloggen og det er alltid like kjekt!
Nina er dermed med i trekningen  om en bokgave som skal foregå neste Fredag allerede.
Du kan besøke den flotte bloggen til Nina ved å trykke på bloggnavnet hennes.
Ha en fin helg alle sammen!

8 kommentarer om “Ukens Blogg hos Beathesbokhylle # 6

  1. Jeg vet, denne er så fin så fin! Hver gang jeg er innom bloggen sier jeg til meg selv at nå MÅ jeg buske å bookmarke den, men jeg glemmer det hver bidige gang. NÅ gjør jeg det! JA! 🙂

    Liker

  2. Tusen takk for det Isabella:-) hun er en av mine favoritter også, så blir det spennende å se hvem som blir siste mann ut i denne omgangen av «Ukens blogg» Ha en flott helg:-)

    Liker

Kommentarer er stengt.