Ukens Blogg hos Beathesbokhylle # 5

 
Det er Fredag igjen, ukene fyker avgårde uten at en får sukk for seg. Jeg skal fortelle om hvem som er ukens blogg og som dermed blir med i trekningen om en bokgave + hemmelig gave den 25 Mai.
Ukens blogg er
 
Dette er en av de aller første bloggene jeg besøkte når jeg skiftet blogg-plattform og jeg er ofte inne å leser, selv om jeg ikke alltid like flink å legge igjen spor etter meg( lover full skjerpings ok?)
Eli har en veldig fin blogg og jeg digger de kjappe replikkene hennes, jeg sitter ofte å ler når jeg leser innleggene hennes:-) hun skriver flotte og ærlige blogganmeldelser og har en god og variert blogg som er vel verdt et besøk eller ti. Hun er en av mine favorittbloggere. Du kan besøke bloggen hennes ved å trykke på bloggnavnet hennes over bildet.
Hun er med i en avstemming om å bli Asker og Bærums beste blogger og har du lyst til kan du være 
 med  å stemme frem bokbloggen hennes ved å gå inn her.
Opp og frem  med bokbloggene, ikke sant?
Jeg har enda  2 bloggere igjen å kåre som ukens blogg før en heldig vinner blir kåret og har du en blogg som du syntes fortjener å bli med så  er det bare å hviske meg i øret.  Det er mange fine blogger og bloggere der ute så jeg skulle gjerne ha valgt alle sammen.
Så kanskje det er nettopp DEG som blir ukens blogg neste Fredag.
HA EN FIN HELG ALLE  FLOTTE MEDBLOGGERE!

10 kommentarer om “Ukens Blogg hos Beathesbokhylle # 5

  1. Ellikkens bokblogg har ejg akkurat funnet, og jeg er enig at den er bra! Har også vært inne og stemt på henne og delt oppfordringen på facebook 😉 Vi vil jo at gode bokblogger skal opp og frem :)))
    Godgod helg til både Beathe og Ellikken :))
    Klem fra Pia

    Liker

Kommentarer er stengt.