Boktema hos Anette – Et annerledes boktema!

Det er Torsdag og det er med andre ord tid for et nytt boktema hos Anette i Anettesbokboble.
Denne gangen blir det er annerledes boktema for vi står nemlig helt fritt til å velge tema selv, bare det har noe med bøker å gjøre. Idag har jeg lyst til å vise dere noen flotte vårgrønne bokomslag!


Har du lyst til å se andre boktema innlegg eller kanskje du har lyst til å delta på ukens boktema, så kan du gjøre det her.

Ha en Super Torsdag alle sammen!

16 kommentarer om “Boktema hos Anette – Et annerledes boktema!

 1. Der var det mange bøker som står på ønskeligsten min 🙂
  Ingen tvil om at grønt er innbydende!
  Ønsker deg en glad dag!
  Pia xx

  Liker

 2. Så fine bokomslag. Særleg glassblåseren fra Murano og tilbake til Riverton er veldig vårlige. Takk for eit nydelig biltet med fine fargar. =)

  Liker

 3. Fint innlegg:) Mange fine grønne bøker du har funnet:) Glassblåseren har jeg lyst på, så den skal jeg kjøpe en dag:) Skjebnesøstrene har jeg fortsatt i bokhyllen. Tilbake til Riverton gleder jeg meg å lese, siden jeg likte den forrige boken hennes så godt den glemte hagen:) Ha en flott dag Beathe:)

  Liker

 4. Glassblåseren finnes ennå på salg på Haugen bok til 79,- kr for innbundet. Har ikke lest noe av kate Morton ennå,men nå har jeg endelig fårr kjøpt meg den siste også, gleder meg til å ta fatt på de:-) Ha en fin kveld Isabella:-)

  Liker

Kommentarer er stengt.