Boktema hos Anette – Et annerledes boktema!

Det er Torsdag og det er med andre ord tid for et nytt boktema hos Anette i Anettesbokboble.
Denne gangen blir det er annerledes boktema for vi står nemlig helt fritt til å velge tema selv, bare det har noe med bøker å gjøre. Idag har jeg lyst til å vise dere noen flotte vårgrønne bokomslag!


Har du lyst til å se andre boktema innlegg eller kanskje du har lyst til å delta på ukens boktema, så kan du gjøre det her.

Ha en Super Torsdag alle sammen!

16 kommentarer om “Boktema hos Anette – Et annerledes boktema!

 1. Glassblåseren finnes ennå på salg på Haugen bok til 79,- kr for innbundet. Har ikke lest noe av kate Morton ennå,men nå har jeg endelig fårr kjøpt meg den siste også, gleder meg til å ta fatt på de:-) Ha en fin kveld Isabella:-)

  Liker

 2. Fint innlegg:) Mange fine grønne bøker du har funnet:) Glassblåseren har jeg lyst på, så den skal jeg kjøpe en dag:) Skjebnesøstrene har jeg fortsatt i bokhyllen. Tilbake til Riverton gleder jeg meg å lese, siden jeg likte den forrige boken hennes så godt den glemte hagen:) Ha en flott dag Beathe:)

  Liker

 3. Så fine bokomslag. Særleg glassblåseren fra Murano og tilbake til Riverton er veldig vårlige. Takk for eit nydelig biltet med fine fargar. =)

  Liker

 4. Der var det mange bøker som står på ønskeligsten min 🙂
  Ingen tvil om at grønt er innbydende!
  Ønsker deg en glad dag!
  Pia xx

  Liker

Kommentarer er stengt.