Ukens Blogg hos Beathesbokhylle # 2

 
Hei!
Det er Fredag og på tide med andre runde av «Ukens Blogg» her hos meg. Dette er en spalte jeg skal ha i 7 uker fremover og startet i forrige uke. Den 25 Mai trekker jeg ut en heldig vinner av de syv som har vært ukens blogg, som da får en hemmelig bokgave av meg.
Jeg har endret litt på reglene fra forrige uke og i stedet for at dere skal velge en dere syntes fortjener å bli ukens blogg så kommer jeg til å plukke ut en hver uke fremover!
Denne ukens blogg blir NINAFORFATTER
Søte Nina har en veldig fin og variert blogg  hvor hun skriver for det meste om bøker men også om litt annet. Hun er en hyggelig dame og hun har et godt øye til detaljer, noe jeg beundrer henne veldig for. Jeg ble «kjent» med henne inne på blogg.no i fjor og likte bloggen hennes veldig godt. Har du ennå ( hmmm …var det riktig mon tro…? ) ikke hatt gleden av å besøke den flotte bloggen hennes så kan du gjøre det nå ved å trykke på bilde av henne over her. 
Hvem vet, kanskje neste uke blir det nettopp DEG som blir ukens blogg?!

6 kommentarer om “Ukens Blogg hos Beathesbokhylle # 2

  1. Tusen takk, Beathe! Dette var en flott overraskelse å få på en gråværssøndag! Boksnuppa feller tårer av glede her nå.
    Ønsker deg en flott søndags ettermiddag! 🙂

    Liker

  2. Bare hyggelig Nina:-)Her har det nettopp gått i litt spyling av altanen…så nå skal uteplassen gjøres klar til hyggelige lesestunder ute.-) ha en super Søndagskveld:-)

    Liker

Kommentarer er stengt.