Bokanmeldelse – Der regnbuen ender av Cecelia Ahern

Forlag: Bazar
Tittel: Der regnbuen ender
Forfatter: Cecelia Ahern
Sideantall:520
Utgitt:2006
Utfordring: 100 bøker på 1 år
Kilde: kjøpt

Fra bokomslaget
 Rosie og Alex er bestevenner, men alt forandrer seg da Alex må flytte med familien til USA. Rosie blir igjen i Dublin, og savnet etter Alex er så stort at hun bestemmer seg for å reise til USA for å studere, slik at hun kan bo i nærheten av bestevennen. Men etter en tankeløs kveld på fest tar Rosies liv plutselig en uventet vending, og hun må bli boende i hjembyen. I hver sin verdensdel fortsetter Alex og Rosie sine liv, mens de prøver å holde kontakten. Men ett spørsmål slutter aldri å nage dem begge: Kunne de ha vært mer enn venner?
Om boken/min mening om boken


Dette er historien om Alex og Rosie som er bestevenner fra de bare er fem år gamle og boken følger dem frem til de begge er 50. Når Alex flytter som 18 åring fra Irland til USA for å studere medisin, og Rosie ikke kan følge etter slik planene var fordi hun blir gravid, så fortsetter de å holde kontakten pr epost og brev. Det kommer tidlig frem for leseren at disse personene er ment for hverandre og det er tydelig at de begge liker hverandre på et helt annet plan enn det de selv gir uttrykk for, men vil de oppdage dette selv før det er for seint?
  Det unike med denne boken er at den er bygget opp slik at hele handlingen foregår pr epost,sms,brev og lapper. En annerledes,veldig søt og litt trist kjærlighetsroman,  ikke fullt så magisk som forfatterens bøker pleier å være men jeg likte den.Dette må jo være helt ypperlig som lektyre en varm sommerdag på stranden! Jeg digger Cecelia Ahern sine bøker, de er bare herlige.


10 kommentarer om “Bokanmeldelse – Der regnbuen ender av Cecelia Ahern

 1. Kjempesøt anmeldelse:) Må få lest disse flotte bøkene av Cecelia Ahern en dag jeg også. Tenker meg det er flotte sommerbøker som du sier, så kanskje da:)Takk for boktipset:) Klæm!:)

  Liker

 2. Tusen takk for det:-) En kort anmeldelse for å være meg men det skjedde mange ting, litt frem og tilbake, så den må rett og slett bare leses og nyyyytes. Denne boken var ikke helt lik til de andre bøkene hennes som er magiske men den var fin likevel. klem

  Liker

 3. Veldig fin omtale, =) Boken kom foresten på onsdagen, takk for den koselige meldingen og jeg ønsker deg en riktig god påske, =3

  ~Sindre

  Liker

 4. Flott omtale:) Virker som en søt og fin bok:)

  SV;hehe, ja tenkte jeg skulle prøve på noe annet. Dessuten blir det litt vanskelig å gi smakebiter fra tegneserier ettersom det er mye av de visuelle som teller inn ifht til med «vanlig bøker». Du får også kose deg videre med lesing og ha fremdeles en flott påske! Påskeklem tilbake!

  Liker

Kommentarer er stengt.