Vinnerne er kåret!

Heisann!

Da har jeg trukket ut 2 heldige vinnere som får hver sin utgave av boken » Historien om vakre Jente» av Rachel Simon.
 Trekningen foregikk  med min eldste sønn som medhjelper!

Mitt påskeegg er fyllt med…..19 navnelapper….

og da er en aldri så liten trommevirvel på sin plass  TA DAM TA DAAAAA og de 2 heldige vinnerne som får hver sitt eksemplar av boken «Historien om vakre jente» er……

ELLINOR ( uten blogg ) 
 &
KINDLEJOY
GRATULERER så mye til de heldige vinnerne og send meg adressen på epost så skal jeg få sendt bøkene så snart som mulig.
Vil gjerne få takke alle sammen for at de var med, det er alltid like kjekt med disse giveawayene og til dere som ikke vant denne gangen så kommer jeg til å ha flere slike gi-bort-er, så kanskje neste gang det blir deres tur?
Til slutt vil jeg takke SILKE FORLAG for å ha sponset meg med 2 eksemplarer av denne fantastiske boken.
Ha en fin lørdagskveld alle sammen!

6 kommentarer om “Vinnerne er kåret!

  1. Jeg skulle ønske at jeg hadde et eksemplar til alle dere herlige bloggere som meldte dere på. Jeg kommer til å holde flere giveawayer senere for det er utrolig moro dette her. ha en finfin kveld:-))

    Liker

  2. HURRAAAA !!! Jeg har jammen vunnet !!! :o) Tuuusen hjertelig takk for bok! Den gleder jeg meg til å få i posten! Skal se hellet mitt snur seg med dette! Jeg er ikke direkte kjent for å ha vinnerlykke nemlig… Sender deg email med adressen :o) Taddelidummm.. dammm… daaa… 😀

    Liker

Kommentarer er stengt.