BokBrunsj #3

Det er palmehelg og solen skinner ute, men det er kaldt! Brr…. og stakkars utemøblene mine som jeg var så optimistisk å sette ut forrige helg holder på å fryse til is der de står og lurer sikkert fælt på hvorfor de ikke kunne stå i boden til det var litt varmere ute! Ja, nå sitter ikke jeg å tror at utemøblene faktisk KAN tenke eller snakke, det kommer nok av at jeg leser en Cecelia Ahern bok og hennes bøker er jo magiske for de av dere som kjenner til bøkene hennes. Skjønt denne boken som jeg leser i nå er ikke så veldig magisk ennå i hvertfall og den er litt annerledes enn bøkene hennes pleier å være og boken er bygget opp som en korrespondanse mellom de ulike karakterene i boken,meget uvant og veldig orginalt. Jeg tror jeg liker det.
Ellers så leser jeg » Si at du lyver» med Silvia Henriksdòttir, en meget sterk bok.
Hos meg blir det en aldri så liten bokmaraton i dag for jeg skal lese ferdig disse to bøkene i dag siden jeg har skrytt på meg at jeg har lest disse i Mars, så det er nesten litt godt at de to minste er hos faren sin denne helgen slik at jeg kan disponere dagen min som jeg vil.
Bokbrunsjmenyen består av to bøker i dag :
 • Der regnbuen ender av Cecelia Ahern & Si at du lyver av Silvia Henriksdòttir.
 • Påskegodteri ( Jeg har spist frokost først altså.. )
 • Nypete
 • Pepsi max ( hadde gjemt seg på bildet gitt… hmmm…magisk..)
Da skal jeg bokdykke i dag så dere må ha en supeduper lørdag uansett hva dere måtte finne på å bruke dagen til og i kveld blir det trekning av den siste giveawayen min, gleder meg!!
carpe diem
 

2 kommentarer om “BokBrunsj #3

 1. så koselig du hadde det:) Missunnet deg det påskeegget og det søte serviset, knæsjt med gult:)Må fylle mitt påskeegg også snart:)Kos deg masse med bøkene:)

  Har selv akkurat avsluttet «Den glemte hagen» og er litt usikker om jeg skal kaste meg over «Mørkets ansikt» eller «Mørk engel» senere idag, eller begynne på påskelitteraturen min som jeg har valgt ut:)

  Ønsker deg en god lørdag!:)

  Liker

 2. Tusen takk for det:-)har tjuvstartet på påsken jeg, alt for å få snop;-)) Den glemte hagen gleder jeg meg til å ta fatt på etterhvert.Disse bøkene, ikke alltid like lett å bestemme seg for hva en skal begynne på, kan anbefale Mørk engel men så har jeg jo ikke lest den andre der da. Skal ta fatt på påskelitteraturen i morgen for jeg må bruke kvelden og natten? til å lese ferdig » der regnbuen ender»,men det er en lettlest bok så det skal gå fint.
  Håper du har hatt en fin dag:-)

  Liker

Kommentarer er stengt.