Boktema hos Anette : Min Påskelektyre 2012

Det er Torsdag og dermed er det på tide med et nytt Boktema hos Anette i Anettesbokboble.
Denne uken vil Anette at vi skal skrive om hvilke bøker vi har planer om å lese  denne  påsken.
Selvfølgelig blir det krim, men om jeg får lest alle disse gjenstår å se for det er mamma-påske og da må jeg jo gjøre litt andre ting enn å lese også. Jeg skal i hvertfall begynne på «Straff», men den har vel 250 sider så den er nok lest ut på en dag, så godt jeg har mange bøker å velge mellom.

 Den største straffen

Straff

Paradis tapt
Død sjel
Hvilke bøker skal DU lese denne påsken? Har du lyst å være med på ukens boktema så kan du gjøre det her.

20 kommentarer om “Boktema hos Anette : Min Påskelektyre 2012

 1. Spennende valg, Beathe!! «Paradis tapt» er faktisk fra mine kanter. Har ikke lest den enda, men den står på lista. God helg og klem fra meg til deg 🙂

  Liker

 2. Flott leseliste 🙂 jeg skal også lese birger baug sin bok eller rettere sagt holder på med den:)

  Ha en flott påske!
  SV;hehe,det burde du:) Det jeg har lest av dødslekene hittil er kjempe bra:)

  Liker

 3. Da skal jeg komme å lese omtalen:) Liker å begynne med første bok av forfatterene, så da får jeg nok tak i den først. Men blir nok ikke med det første siden leselista er så lang allerede:)Ønsker deg en riktig koselig påske!:)Klæm!:)

  Liker

 4. Paradis tapt er andre bok i serien, men vet ikke om man MÅ lese de i rekkefølge, men jeg kommer til å gjøre det.Det kommer nok en bokanmeldelse på den når jeg har lest den. Ha en fin dag videre du også:-)

  Liker

 5. Det så ut som du vil få en spennende bok-påske 🙂 Det er fint å ha en «unnskyldning» til å få lest litt! Jeg skal være sammen med masse familie i påsken, men satser likevel på at der skal bli muligheter til å lese innimellom 🙂

  Liker

Kommentarer er stengt.