Boktema hos Anette : Min Påskelektyre 2012

Det er Torsdag og dermed er det på tide med et nytt Boktema hos Anette i Anettesbokboble.
Denne uken vil Anette at vi skal skrive om hvilke bøker vi har planer om å lese  denne  påsken.
Selvfølgelig blir det krim, men om jeg får lest alle disse gjenstår å se for det er mamma-påske og da må jeg jo gjøre litt andre ting enn å lese også. Jeg skal i hvertfall begynne på «Straff», men den har vel 250 sider så den er nok lest ut på en dag, så godt jeg har mange bøker å velge mellom.

 Den største straffen

Straff

Paradis tapt
Død sjel
Hvilke bøker skal DU lese denne påsken? Har du lyst å være med på ukens boktema så kan du gjøre det her.

20 kommentarer om “Boktema hos Anette : Min Påskelektyre 2012

 1. Det så ut som du vil få en spennende bok-påske 🙂 Det er fint å ha en «unnskyldning» til å få lest litt! Jeg skal være sammen med masse familie i påsken, men satser likevel på at der skal bli muligheter til å lese innimellom 🙂

  Liker

 2. Paradis tapt er andre bok i serien, men vet ikke om man MÅ lese de i rekkefølge, men jeg kommer til å gjøre det.Det kommer nok en bokanmeldelse på den når jeg har lest den. Ha en fin dag videre du også:-)

  Liker

 3. Da skal jeg komme å lese omtalen:) Liker å begynne med første bok av forfatterene, så da får jeg nok tak i den først. Men blir nok ikke med det første siden leselista er så lang allerede:)Ønsker deg en riktig koselig påske!:)Klæm!:)

  Liker

 4. Flott leseliste 🙂 jeg skal også lese birger baug sin bok eller rettere sagt holder på med den:)

  Ha en flott påske!
  SV;hehe,det burde du:) Det jeg har lest av dødslekene hittil er kjempe bra:)

  Liker

 5. Spennende valg, Beathe!! «Paradis tapt» er faktisk fra mine kanter. Har ikke lest den enda, men den står på lista. God helg og klem fra meg til deg 🙂

  Liker

Kommentarer er stengt.