Topp Ten Tuesday Spring Fever: Top Ten Books I’d Play Hooky With!

 
Det er Tirsdag og det betyr at det er tid for en ny Top Ten Tuesday liste som er en ukentlig utfordring fra bloggen The Broke and  The Bookish. Denne uken vil hun som har bloggen at vi skal skrive en topp ti liste over bøker man gjerne hadde  ringt til jobben å sagt at en var syk bare for å kunne holde seg under dynen eller sittet på altanen en varm vårdag med en god bok i stedet.
Nå tror ikke jeg at jeg er typen til å gjøre nettopp dette men om jeg virkelig skulle få ett slikt innfall så måtte det blitt for disse bøkene.
 
 Din godhet av Linda Olsson

Blomstenes hemmelige språk av Vanessa Diffenbaugh

 
Før jeg sovner av S.J.Watson

La meg synge deg stille sangere av Linda Olsson
En skytsengels dahbok av Carolyn Jess- Cooke
Det usynlige fjellet av Carolina de Robertis
Perla av Carolina de Robertis
Dagbok fra i morgen av Cecelia Ahern
Frihet og fangenskap av Simona Ahrnstedt
Takk for alle minnene av Cecelia Ahern

Dette var min liste i dag, for hvilke bøker hadde du glatt holdt deg hjemme fra jobb eller skole for?
For flere lister kan du gå inn her.
Ha en fin  Tirsdag!

8 kommentarer om “Topp Ten Tuesday Spring Fever: Top Ten Books I’d Play Hooky With!

 1. Her var det mange fine bøker jeg har lest, som Blomstenes hemmelige språk, La meg synge deg stille sanger og Dagbok fra i morgen. Og mange fine bøker jeg kunne tenke meg å lese. Jeg venter på Takk for alle minnene og den gleder jeg meg til. jeg har likt alle Cecelia Aherns bøker til nå 🙂 Perla og Det usynlige fjellet kunne jeg også godt tenke meg å lese.

  Liker

 2. Kjempebra liste:) Mye av bøkene må jeg si meg godt ening i siden jeg har lest dem og vet de er veldig bra:) Likte også: Din godhet, La meg synge deg stille sanger, Det usynlige fjellet og Før jeg sovner. De andre tror jeg også er veldig gode bøker, og jeg kunne tenkt meg å lese dem alle en dag :)God smak du Beathe:) ønsker deg en fin dag!:) Klæm!

  Liker

 3. Takk for alle minnene var god den også i likhet med de andre av Ahern, har bestilt meg «Der regnbuen ender» da mangler er vel «bare» 2 stykker igjen av henne jeg ikke har. Carolina de Robertis bøker har jeg enda ikke lest…men gleder meg til å ta fatt på de. Ha en fin ettermiddag

  Liker

 4. Tusen takk for det:-)) Kan anbefale deg Cecelia Ahern sine bøker, de er litt Chick-lit blandet med magi,ELSKER de bøkene hennes om det er noe du liker:-)) Ha en finfin ettermiddag Isabella:-)) Klem Beathe

  Liker

Kommentarer er stengt.