Its Monday!What are you reading?

Det er ikke til å stikke under en stol at jeg er en skikkelig Listeguri og kan finne på å lage liste på de utroligste ting. Har sett at flere blogger har lagt ut liste over hva de skal lese i uken som kommer og de har kanskje med hva de leste i uken som gikk. Jeg tenkte at jeg ville prøve meg litt på dette denne uken, og om dette er noe jeg kommer til å fortsette med gjenstår å se. Siden det er første gangen jeg er med på dette så skriver jeg opp de bøkene jeg har planer om å lese denne uken.
Har også ett par bøker som jeg har lest ferdig for lenge siden men som jeg enda ikke har somlet meg til å lage bokanmeldelse på enda, men som jeg har store planer om å få skrevet omtale på i løpet av uken. det kan jo bli artig å se neste uke om jeg fikk gjort alt jeg hadde planer om.

Liste over bøker som jeg skal lese i uke 13 ( 26 Mars – 1 April ) 

 • Frihet og fangenskap av Simona Ahrnstedt
 • Si at du lyver av  Silvia Henriksdòttir
 • De bortgjemte av Jørgen Jelstad

Liste over bøker som jeg er ferdig med og som jeg skal skrive bokanmeldelse på denne uken

 •   Jeg tør ikke fly av Erica Jong

Jeg var visst litt flinkere enn jeg trodde jeg var, det var kun en bok som jeg ikke har skrevet anmeldelse på enda, så da må jeg nesten få gjort det i løpet av uken.

Bøkene jeg skal lese denne uken har jeg hatt liggende klar lenge, men jeg har ikke fått lest så mye som jeg skulle ønsket den siste tiden. Nå har jeg planer om å få lest de nevnte bøker denne uken slik at jeg får begynne på krimbøkene jeg skal lese i påsken!

Ha en fin uke med mye god boklesing!

 

7 kommentarer om “Its Monday!What are you reading?

 1. Jeg prøver, men ikke alltid jeg får det til. Har satt meg som mål å lese 100 bøker i år, og det skulle bli to pr uke det…ligger laaaangt bak forløpig. Ha en fin mandag Pia:-))) Klem Beathe

  Liker

 2. Jeg hadde noen sånne lesemål i fjor, men merka fort at det stressa meg litt. I år er alle mål og ambisjoner lagt på hylla. Nå leser jeg bøker etter tilfeldighetsprinsippet, og resultatet er både at jeg koser meg mer med lesinga OG at jeg leser mer! DET er endringer jeg er godt fornøyd med!

  Liker

 3. Uff, jeg er ikke så flink som deg. Jeg har to kladdebøker her hvor jeg noterer ned boktankene mine, begge har bøker det som jeg ikke enda har bloget om.

  Ha en riktig god leseuke, Beathe!

  Liker

Kommentarer er stengt.