Boktema hos Anette – Mitt favoritt bokomslag i fargen Rød!


Da har vi kommet til Torsdag igjen og det betyr at det er duket for nytt boktema hos Anette i Anettesbokboble.  Denne uken vil hun at vi skal fortelle om hvilket favoritt bokomslag vi har  som har fargen rød. Det blir vanskelig å bare velge seg en, så derfor velger jeg ut tre ulike covere med fargen rødt.

 Frihet og fangenskap

  
Har et nydelig cover med den nydelige røde silkekjolen hun damen har på seg som matcher det røde håret hennes, nyyydelig!
Villa Serena
 Har et så herlig cover at jeg får lyst til å reise på ferie til varmere strøk med det samme, denne boken har jeg ikke lest enda, men den står på ønskelisten min.
Fremmedordbok for kjærester
Har et aldeles nydelig cover, denne boken har jeg heller ikke lest men den står på listen min.
Kunne sikkert hatt med enda flere for det er utrolig mange fine covere der ute med fargen rødt, men disse ble mitt valg i dag.
Har du lyst til å være med på ukens boktema hos Anette så kan du melde deg på her.
Ha en nydelig Torsdag

16 kommentarer om “Boktema hos Anette – Mitt favoritt bokomslag i fargen Rød!

 1. Frihet og fangenskap var nydelig! og Fremmedordbok for kjærester har jeg også med. Det finnes i grunnen en hel haug flotte omslag!

  Liker

 2. Jeg har heller ikke lest en eneste av de tre bøkene du nevner, Beathe, men det var fine omslag. Spesielt godt likte jeg «Frihet og fangenskap».

  Liker

 3. Jeg synes alle omslagene var fine på hver sin måte, men dersom jeg må velge en av dem så blir det nok Frihet og Fangenskap.

  God lørdag, Beathe 🙂

  Liker

Kommentarer er stengt.