Boktema hos Anette – Min favorittforfatter på bokstaven F

Da var det igjen Torsdag og her i huset betyr det vaskedag før helgen, men noe som er enda koseligere er at det er tid for nytt boktema hos Anette hos Anettesbokboble. Denne uken vil Anette at vi skal fortelle om en favoritt forfatter på bokstaven F, man kan selv velge om det er fornavnet eller etternavnet som begynner på bokstaven. Mulig jeg strekker dette «favoritt-stempelet» litt langt nå for jeg har vitterlig bare lest en bok av henne så langt, men til gjengjeld så likte jeg den veldig godt!

Marianne Fastvold

Hun er født i 1951, oppvokst på Haslum og utdannet Jurist. Hun debuterte som skjønnlitterær forfatter med romanen Dame i svev , men det er romanen  Død som en dronte som har fått mest oppmerksomhet. I tillegg til sitt skjønnlitterære forfatterskap har hun skrevet en rekke avhandlinger om privatrettslige emner, særlig kvinnerett.

                  Av henne så har jeg lest Kvinner før jul

                   og det var en artig og varm  bok og min bokanmeldelse kan du lese her.

 Andre bøker hun har gitt ut er:

Tristan kommer i 1998.
Feid og pyntet  i 2003.
Kjærlighet for viderekomne i 2008.

Det blir nok til at jeg leser flere av hennes bøker i fremtiden og håper at hun kommer med flere utgivelser også.

Har du en favorittforfatter på F og har lyst til å være med på denne utfordringen eller har du lyst til å se flere bidrag så kan du gjøre det her.

15 kommentarer om “Boktema hos Anette – Min favorittforfatter på bokstaven F

 1. En helt ukjent forfatter for meg, selv om Kvinner før jul står på nye bøker hylla her.
  Det er fint med sånn boktema der en kan bli kjent med nye forfattere 🙂

  Liker

 2. Dette var en helt ny forfatter for meg også – må innom og lese bokanmeldelsen senere (nå må jeg visst ta meg av barna ;))
  Ha en glad torsdag 🙂
  Klem Pia

  Liker

 3. Jeg har hørt titlene før, men både forfatter og bøkenes innhold er helt ukjent for meg. Takk for tips, Beathe! Ønsker deg en god kveld 🙂

  Liker

Kommentarer er stengt.