Boktema hos Anette – 3 Bøker jeg vil ta med til en øde øy.

Da har vi kommet til den siste Torsdagen i Februar og snart kommer våren! Torsdag betyr et nytt boktema hos Anette i Anettesbokboble. Denne uken vil Anette vite hvilke 3 bøker vi ville tatt med til en øde øy( … hmmm…. ikke lett å bare velge 3 her altså…..)

Mørk Engel av Laini Taylor, fordi jeg ikke har lest den ferdig enda og jeg vil ikke gå glipp av den!

Din Godhet av Linda Olsson, en av de beste bøkene jeg har lest i år, her kunne jeg sikkert tatt med de to andre bøkene hennes også, fordi de ligger på vent i bokhyllen og jeg har ikke hatt den gleden av å lese dem enda.

Det usynlige fjellet av Carolina de Robertis, dette er også en bok jeg ikke har fått gleden av å lese enda, har bestilt meg den på Mammutsalget og gleder meg til den kommer. Denne tok jeg med slik at jeg kan få lest denne før «Perla» som kommer ut neste uke.

Dette ble mitt valg slik jeg kjenner det akkurat nå, det var ikke lett å plukke ut bare 3 bøker. Da er jeg veldig spent på hvilke 3 bøker DU kunne tenkte deg å ha tatt med på en øde øy. Har du lyst å være med på ukens boktema hos Anette, eller er du bare nysgjerrig på hvilke 3 bøker andre har valgt så kan du finne det ut ved å trykke her.

16 kommentarer om “Boktema hos Anette – 3 Bøker jeg vil ta med til en øde øy.

 1. God liste med bøker:)Din godhet og det usynelige fjellet er jo begge to fantastiske gode bøker, så skjønner du vil ha de med:)Mørk engel gleder jeg meg også til å lese og Perla må jeg også prøve å få tak i:)

  Ha en riktig fin Torsdag!

  Liker

 2. Alle disse tre bøkene står på skal lese listen min. Også i den rekkefølgen du har skrevet om dem her 🙂
  Jeg venter på at Din godhet skal komme til biblioteket. Jeg har lest de andre bøkene til Linda Olsson og håper denne skal være like fin.

  Liker

 3. Jeg skal begynne på «La meg synge deg stille sanger» etter at jeg har lest ferdig de jeg holder på med nå, de som har lest de andre bøkene hennes sier at Den er like fin som de andre hun har skrevet.

  Liker

 4. Så nydelige bøker du har valgt ut! Mørk Engel er helt magisk, og jeg er sikker på at de to andre også er veldig bra! Klem fra Anette 🙂

  Liker

 5. Mørk Engel er fin! Jeg har også valgt meg ut Det usynlige fjellet av Carolina de Robertis på min liste 🙂 God helg, Beathe!

  Liker

 6. Jeg har også Mørk Engel på min liste, sammen med oppfølgeren som kommer i løpet av året (Jeg kan med andre ord ikke ta meg en tur til en øde øy før den har kommet ;-)).

  Fin liste, Beathe!

  Liker

Kommentarer er stengt.