Topp 10- Books to Save If my House Were Abducted By Aliens (or any other disaster struck)

Det er Tirsdag og dermed duket for en ny topp ten liste  etter utfordring fra bloggen The Broke and the Bookish. Denne uken kunne vi velge litt selv for vi skal nemlig sette opp en liste over hvilke topp 10 bøker vi hadde reddet  ut om huset vårt av en eller annen grunn ble utsatt for noe, feks ble invadert av Aliens…..eller andre naturkatastrofer.

 1. Blomstenes hemmelige språk av Vanessa Diffenhaugh
 2. Din godhet av Linda Olsson
 3. Alle Harry Potter bøkene
 4. Dagbok for i morgen av Cecelia Ahern
 5. Før jeg sovner av S.J.Watson
 6. Faren av Sylvia M Olsen
 7. Drømmehjerte av Cecilia Samartin
 8. Charles Dickens bøker 
 9. Vi møtes på Chocolateheaven av Carole Matthews
 10. Et lite sidesprang av Denise Rudberg

 Har du en Topp 10 liste som du har lyst til å dele med andre, eller har du lyst å se hvilke Topp 10 bøker de andre har på ukens liste så kan du se det her.

  6 kommentarer om “Topp 10- Books to Save If my House Were Abducted By Aliens (or any other disaster struck)

  1. Jeg har faktisk ikke lest noen av bøkene på listen, uff og uff 🙂 Men jeg har Blomstenes hemmelige språk av Vanessa Diffenhaugh liggende på vent. Kanskje den ville vært på min liste?

   Jeg klarer ikke å komme på ti i farten men disse bøkene ville jeg forsøkt å redde fra de skumle romvesnene 😉

   Tonje Glimmerdal av Maria Parr.
   Jellicoe Road av Melina Marchetta.
   Den Tidsreisenes Kvinne av Audrey Niffenegger.
   Himmelfallen av Brian Selznick.
   Zita the Spacegirl av Ben Hatke.
   Kjærlighetens historie av Nicole Krauss.
   Mørk Engel av Laini Taylor.

   Liker

  2. Bra liste Beathe, og jeg ser jo at «Din Godhet» burde hvert på min liste også:P Glemte den av jeg:)Morsomt med disse top 10 listene og denne gangen var det jo lett å finne 10 bøker.

   «Faren» hadde jeg ikke hørt om, så den måtte jeg notere meg ned:)
   Mari du hadde jo også mye spennende på listen din som ikke har hørt om, noterer og noterer:)Er spent på «Blomstenes hemmelige språk» og «Før jeg sovner», har begge liggende på vent. «Drømmehjerte» har jeg også lyst å lese, men som vanlig mye bøker og alt for lite tid. Dagene går så raskt for tiden, tror det går mot vår:)

   Ha en fin dag videre!:)Mari har forresten foreslått en side på bloggen sin under dagens innlegg hos Anette hvordan man lager ramme rundt tekst. Jeg tror hun har forklart mye bedre enn jeg hvordan det gjøres:)

   Liker

  3. Tusen takk for tipset!Skal få sjekket ut. «Faren» kan jeg absolutt anbefale å lese, selv om det er sterk kost som blir presentert der.Du har mange gode bøker på vent du også ser jeg, mye å glede seg til:-) Skulle vært flere timer i døgnet da hadde jeg fått tid å lese litt mer.

   Liker

  Kommentarer er stengt.