Boktema hos Anette -Min favorittforfatter på bokstaven D

Det er Torsdag og det er dermed på tide med et nytt boktema hos Anette i Anettesbokboble.Denne uken vil Anette at vi skal fortelle hvem som er vår favorittforfatter på bokstaven D, det kan være enten fornavn eller etternavn som begynner på denne bokstaven.  Jeg velger å trekke frem Denise Rudberg som favoritt og jeg må innrømme at det ikke var helt enkelt å finne noen forfattere med enten for eller etternavn på D.

Denise Rudberg er en svensk forfatter som er født i 1971 og har skrevet en rekke bøker. Hun har blitt omtalt som den svenske Jackie Collins fordi at hun i sine bøker gir oss et innblikk i hvordan det er å være ung,pen og vellykket i Stockholms overklassemiljø.


I fjor gikk Denise Rudberg vekk fra denne sjangeren og skrev en krimroman som jeg likte veldig godt!

 Et lite sidesprang er den første av i alt tre bøker om Marianne Jidhoff! Det er også planlagt filmatisering av disse bøkene.

Har du en favorittforfatter på bokstaven D som du har lyst å dele med andre, eller har du lyst til å lese hvilke favorittforfattere andre har så kan du gjøre det her.

9 kommentarer om “Boktema hos Anette -Min favorittforfatter på bokstaven D

Kommentarer er stengt.