Topp 10- Bøker jeg har gitt /lånt til noen som ikke liker å lese bøker!

Det er Tirsdag og dermed duket for ukens topp ten liste fra bloggen The broke and the Bookish. Denne uken skal vi skrive en liste over topp 10 bøker vi har gitt eller lånt  til noen som sier de ikke liker å lese bøker. Jeg har ikke gitt eller lånt vekk så mange bøker, så derfor blir det en topp 4 på meg denne uken.

 • » Lykken, kjærligheten og meningen med livet» av Elizabeth Gilbert, en bok om hennes reise gjennom Italia, India og Indonesia. Den er vel mest kjent som «Eat, love and Pray».
  • » Ligge i grønne enger» av Anne B Ragde, den siste boken i triologien om Neshov familien fra byneset utenfor Trondheim.
   •  «Nattønsket» av Anne B Ragde, en noe annerledes bok av henne.
   •  » Vi møtes på Chocolate-heaven» av Carole Matthews, en pausebok.

   Har du noengagn gitt eller lånt vekk en bok til noen som ikke liker å lese bøker?

    4 kommentarer om “Topp 10- Bøker jeg har gitt /lånt til noen som ikke liker å lese bøker!

    1. Denne var jo skikkelig vanskelig, må tenke meg godt om…hmmm! Husker jeg har gitt bort bøker, men ikke hvilke:)Gir som regel bort bøker til de som liker å lese bøker også:)Har gitt en kokebok til lillesøsteren min som ikke liker å lage mat da:)Beste jeg kom på:)

     Liker

    2. Ja, derfor ble det ikke topp ti på meg denne uken, denne var vrien gitt, man gir liksom ikke bort bøker på måfå heller. men den med kokeboken likte jeg godt da….

     Liker

    Kommentarer er stengt.