Ønskeliste fra Mammutsalget som åpner i dag!

I dag åpnet mammutsalget og vi kan forhåndsbestille bøkene fra i dag av. Har satt opp en liste over bøker som jeg ønsker å skaffe meg!

Det dukker sikkert flere ønsker opp etterhvert kjenner jeg meg selv rett. Skal du handle på Mammutsalget i år?Hmmm …det «taket» jeg har på 2 bøker i måneden seiler sin egen sjø… hehe.. for jeg har kjøpt 4 andre bøker før bare denne måneden her. Lykke til med den sier jeg bare!

10 kommentarer om “Ønskeliste fra Mammutsalget som åpner i dag!

 1. Stilig:) Hadde nesten glemt at mammutsalget er i gang. Et at mine lesermål for i år er å lese alle de uleste bøkene i bok hylla før nye innkjøp,men så langt har jeg ikke greid det:P hehe. Kjøpte for et par uker fra play.com «The Green Mile» av Stephen King og «To kill a mocking bird» av Harper Lee.

  SV;hehe,nei smaken er ikke lik hos alle. Jeg syntes boka var grei,men ikke over-the-top bra. Men kommer til å sjekke ut flere bøker av forfatteren,men det var somsagt denne boka som ikke helt falt i smak.

  Liker

 2. Ja,det skulle jeg nok også gjort, men etter dette salget er det slutt med å kjøpe bøker på en god stund fremover;-)Skal titte nærmere på de bøkene du nevner her, bare se men ikke kjøpe…hehe

  Liker

 3. Så mange flotte bokønsker! Jeg har ikke hatt anledning til å kikke i Mammut-avisen enda, men blir nok å ta en titt så snart jeg bare kan. Mammut-salget er en skikkelig høydare for alle i familien, så nå er det bare å vente til den 27 😉 Klem fra Anette 🙂

  Liker

 4. Mange godbiter der,så det byr nok ikke på problemer med å finne noe av interesse, har bestilt 3 av disse bøkene mulig det blir flere… Ha en fin ettermiddag Anette:-) Klem Beathe

  Liker

 5. Mammutsalget er en av grunnene til at jeg vil ha min egen leilighet nå ;p Jeg har egentlig kjøpeforbud på bøker nå, siden jeg bor på fattige 7 kvadratmeter, og det er såååå vanskelig å stå imot fristelsen i alle bokhandlene, spesielt i Mammuttider 😉

  Liker

 6. Det er mange bøker jeg har lyst på også, men jeg skal begrense meg…, men «Det usynlige fjellet» skal jeg nok helt sikkert kjøpe 🙂

  Liker

 7. Det forstår jeg veldig godt da, har jo egentlig kjøprforbud jeg også for jeg har kjøpt langt mer bøker i år enn det jeg ga meg selv lov til;-) Tror jeg skal holde meg unna bokhandel på nett de nærmeste ukene!

  Liker

Kommentarer er stengt.