Smakebit på Søndag – 5: Stolpesnø av Marit Reiersgård.

Da har vi kommet til den første Søndagen i Februar og det er duket for ukens «Smakebit på Søndag» som er en ukentlig utfordring fra Mari som har bloggen Flukten fra virkeligheten. Utfordringen går ut på å dele noen linjer fra boken/bøkene du leser i og den smakebiten bør ikke avsløre selve handlingen i boken/ bøkene.

Boken jeg har lyst til å dele en smakebit med dere i dag er krimromanen «Stolpesnø» som er debutromanen til Marit Reiersgård.

Sitatet er hentet fra side 98

«Johan fulgte de to skikkelsene som steg ut av bilen.En mann og en dame. De hadde vinterjakker, men verken lue eller noe på hendene. Forundret så han at de gikk mot den brune døra rundt  hjørnet. Hans dør,ikke hovedinngangen som lå lenger mot garasjen. Pulsen steg. Hvem faen….? «
Har du lyst til å dele noen linjer av boken du leser i eller har du lyst til å lese flere smakebiter så kan du gjøre det her.

16 kommentarer om “Smakebit på Søndag – 5: Stolpesnø av Marit Reiersgård.

Kommentarer er stengt.