Smakebit på Søndag – 1: Storm i en tekopp av Carole Matthews

 Det er Søndag og det betyr at det er duket for «Smakebit på Søndag» som Mari fra bloggen Flukten fra virkeligheten arrangerer hver uke.
Mitt bidrag denne uken er hentet fra den ene av de to bøkene jeg holder på å lese og det er en smakebit fra boken » Storm i en tekopp» av Carole Matthews. Smakebiten er hentet fra side 84/85.

 » «Ja,» Hun ser på meg som om jeg skulle være noe motbydelig som sitter fast på skosålen hennes. Jeg hører stadig vekk om disse fantastiske mor/ datter- forholdene. Kvinner som kan snakke med hverandre om alt mulig og som åpent forteller om sine følelser slik at de begge får ufattelig mye ut av forholdet. Av og til har de til og med matchende klær. Jeg ville ikke bli sett i offentlighet i de tingene Tanya går med, og omvendt.»

Dette er den sjette boken jeg har lest av Carole Matthews og hun har gitt ut enda en på norsk som jeg dessverre ikke har fått tak i enda og det er en slags fortsettelse fra den boken som heter «Vi møtes på Chocolate heaven» og heter » Sjokolade- englenes diett». Jeg håper forlaget bestemmer seg for å trykke opp nye opplag av den. Jeg håper også at det kommer flere bøker av forfatteren etterhvert også.

Klem Beathe

Bli med på denne ukentlige utfordringen du også(bloggen din behøver ikke å være en bokblogg). 

Hvordan delta på en «En smakebit på søndag»?
 • Åpne boken du leser i nå.
 • Finn et par setninger som du kan dele med leserne av bloggen din og del dem i en bloggpost, obs. ikke del setninger som kan avsløre for mye da det kan ødelegge for de som ønsker å lese boken.
 • Husk å linke tilbake til dette innlegget på Flukten fra virkeligheten.
 • Legg igjen linken til din bloggpost i linkefunksjonen her, den finner du litt lenger ned på siden her. Funksjonen er oppe en ukes tid så om du ikke rekker å delta på en søndag kan du delta når som helst i løpet av den kommende uken.

20 kommentarer om “Smakebit på Søndag – 1: Storm i en tekopp av Carole Matthews

 1. Kjempefin smakebit. Har ikkje høyrt om verken boka eller forfattaren, men eg skal notere meg tittelen =) Smakebiten gjorde meg veldig nysgjerrig. =) Ha ein fin søndag vidare.

  Liker

 2. Jeg har gått og kikket på bøkene hennes i bokhandelen flere ganger. Har veldig lyst på de to som heter noe med «sjokolade». Chick – lit av denne typen er ikke bøker jeg vanligvis leser, så jeg tenkte jeg skulle utfordre meg selv litt.

  Liker

 3. @Bokelskerinnen: Den som heter «Vi møtes på Chocolate heaven» var den første boken jeg leste av forfatteren og da var jeg solgt…. liker å lese slike «pause» bøker innimellom. Vel verd å få med seg.

  Liker

 4. Dette hørtes ut som en fin bok. Jeg har ikke lest noe av denne forfatteren før så jeg setter henne på skal lese listen min 🙂

  Liker

 5. @ Mari: ja,ikke sant? Likte det godt jeg også. Datteren i boken er 14(nesten 15) og da er vel de fleste mødrene bra teite…Boken er på ingen måte noen skildring av mor/datter forhold slik som det kanskje kan virke som her.

  Liker

Kommentarer er stengt.