Boktema hos Anette- Min favorittforfatter på bokstaven B

Hei

Anettes boktema denne uken skal vi velge oss en forfatter på Bokstaven B, det kan enten være fornavnet eller etternavnet. Som den «nye» bokorm som jeg er så kommer jeg ikke på noen forfattere med bokstaven B som jeg har lest noe av. Har likevel lyst til å snakke om forfatteren Eleanor Brown fordi jeg har lest hennes «debut» roman som kommer ut i januar neste år.

Eleanor brown

Hennes «debut» roman heter Skjebnesøstrene

Fra bokomslaget

Det finnes ikke et problem som ikke et lånekort på biblioteket kan løse.

Familien Andreas har en stor lidenskap i livet: bøker. Som svoren bokelsker snakker faren, en velkjent professor i Shakespeare, nærmest utelukkende i vers og har oppkalt sine tre døtre etter berømte Shakespeare skikkelser. Nå når søstrene hver for seg drar tilbake til barndomshjemmet blir de sjokkert over å finne hverandre der. Du skjønner: de elsker hverandre, men de liker ikke hverandre noe særlig godt.

Dette er en helt herlig bok som jeg mener alle burde fått sjansen til å lese! Den tar for seg søskenrivalisering og kraften av bøker ikke minst. Du kan forøvrig lese min bokanmeldelse her

Forfatteren Eleanor brown er født og oppvokst i Washington DC området og har skrevet for aviser og magasiner i en årrekke. Hun bor sammen med forfattermannen sin JC Hutchins. Fant dessverre ikke så mye informasjon om henne men syntes det er på sin plass at hun blir nevnt likevel. Jeg håper hun utgir flere bøker i årene som kommer.

Klem Beathe

6 kommentarer om “Boktema hos Anette- Min favorittforfatter på bokstaven B

  1. Sjebnesøstre står i hyllen min og venter på å bli lest. Jeg hører så mye bra om den at jeg ser frem til å lese den.

    Liker

  2. Åh, så spennende! Denne boken MÅ jeg jo bare lese! Hvordan har du fått fatt i denne da? Herlig å lese bøker som enda ikke er gitt ut 🙂

    Liker

Kommentarer er stengt.