Litt Chick-lit bøker!

Hei

Jeg liker mange forskjellige typer bøker og innimellom krim og andre romaner er det godt å ha noen lettleste bøker tilgjengelig. Dermed har jeg lagt den «skal ikke kjøpe flere bøker før jul» ballen helt død, for det er jammen ikke enkelt når du får to bøker til litt over 140,-kr. Idag valgte jeg typiske Chick-litt bøker som jeg har litt sansen for, og valget falt to bøker av Jill Mansell. Har ikke lest noe av henne før så jeg er skikkelig spent på de bøkene.

og

Da er det bare å vente til de dukker opp i postkassen om en stund.

Har du lest noe av denne forfatteren før?

Klem Beathe

5 kommentarer om “Litt Chick-lit bøker!

 1. Hei du! Så koselig at du vil følge bloggen min og være med på min giveaway *smiler*
  Herlig blogg du har, boktips er alltid noe jeg trenger ( er veldig dårlig på å lese bøker, men har planer om å bli bedre ) så jeg legger meg til som følger jeg 🙂
  HA en super lillelørdag og kos deg med Jill Mansell når bøkene kommer 🙂
  Klem Pauline

  Liker

 2. @ Sol i villa blå: Tusen takk for det og i like måte:-) Har ikke lest noe av denne forfatteren enda så det skal bli spennende å lese. Liker godt sjangeren da, lettlest og greit er bra sånn innimellom.

  Liker

Kommentarer er stengt.