Bokanmeldelse – Skjulte talenter av Carole Matthews

Hei

Da har jeg nettopp lest ferdig den femte og siste boken jeg har av denne supre chick-lit forfatteren, jeg håper inderlig jeg får tak i de to siste bøkene også, for de vil jeg absolutt ikke gå glipp av.

Omtale

Fern drømmer om å bli sangstjerne, men jobber som pubsanger og bartender. Da et TV-talent-show etterlyser deltagere, melder hun seg på. I tillegg søker hun en tredje jobb, for å komme seg ut av en pengeknipe.
Operastjernen Evan har alt han trenger for å takle en hektisk hverdag bortsett fra en personlig assistent. Da Fern tar jobben, aner hun ikke hva hun har i vente. For når de er sammen oppstår det mer enn bare søt musikk.

Denne boken har alt en slik bok i denne sjangeren skal ha,akkurat passe romantikk og forviklinger for ikke å snakke om ugjensidig kjærlighet, vi alle har vel vært der en gang eller to i løpet av vår «kjærlighetskarriere»? Denne boken kunne jeg godt tenkt meg ble filmatisert og for en herlig romantisk komedie det hadde blitt!
Om jeg skulle trekke ned noe med denne boken så måtte det være at ved ett par anledninger ble det brukt feilt navn på personer som ikke skulle være med i handlingen der og da.

Denne boken koste jeg meg veldig med og har brukt mesteparten av dagen på å lese den ferdig bare fordi jeg MÅTTE vite hvorden det skulle ende:-)