Bokanmeldelse – Veien til lykken av Carole Matthwes

Hei

Nå har jeg kommet til den fjerde av fem bøker som jeg har av Carole Matthews og denne leste jeg i går.

Boken «Veien til lykken» inneholder alt en romantisk komedie skal inneholde, og denne boken skulle jeg ønske det ble film av.

Å finne den STORE kjærligheten er ikke alltid enkelt. Sadie har 2 menn å velge mellom, og de er som natt og dag. Først forelsker hun seg i den RIKE, vellykkede filmprodusenten GIL. Så faller hun for den råkjekke, men arbeidsløse skuespilleren TAVIS.

På bokomslaget står det:

Å finne den store kjærligheten er ikke alltid like enkelt…… dette vet Sadie alt om. Hun rives emllom to menn som er som natt & dag. Først forelsker hun seg i filmprodusenten Gil, som lokker henne over til Los Angeles. Men der venter også Gils ikke helt fraskilte kone….
Så faller hun for den arbeidsløse skuespilleren Tavis, som er litt røff i kantene, men finner på mye gøy.

Jo lenger hun venter, desto vanskeligere blir det å velge, og Sadie oppdager snart at California kan by på mange overraskelser underveis.

Atter en gang har forfatteren klart det, når man først har begynt på boken blir det vanskelig å legge den fra seg for en bare MÅ lese videre for å se hvordan det går og ikke minst hvem hun velger til slutt…denne boken ble slukt på 1-2-3-kun avbrutt av pizzalaging og andre nødvendige pauser.

Har akkurat begynt på den femte boken » Skjulte talenter», og jeg tror ikke jeg blir skuffet denne gangen heller.