Bokanmeldelse – Elsker , Elsker ikke av Carole matthews

Hei

Når jeg først er i gang med denne forfatteren kan jeg liksågodt skrive noe om alle bøkene av henne som jeg har lest hittil.

Den neste boken jeg leste i serien er «Elsker, Elsker ikke» og er vel kanskje min favoritt utenom » Vi møtes på Chocholate heaven»

På bokomslaget står det:

Jake forlater Lyssa fordi han ønsker seg et normalt sexliv. I tillegg har han funnet seg en annen kvinne- en som ikke maser om babyer hele tiden.

For å kunne kommer over hjertesorgen drar Lyssa på fottur i Nepal. Å klatre i Himalayas fjellandskap er ingen dans på roser. Og turgruppen er nær ved å drive henne til vanvidd.
Likevel, når hun endelig er på toppen, er hun ikke sikker på om hun vil ned igjen.

En bok med humor og varme, som er vanlig for bøkene forfatteren skriver. Ble veldig fasinert av fotturen til Nepal, og jeg kunne tenkt meg å vært så tøff at jeg hadde gjort noe slikt.
Lyssa får jo mange beilere i denne boken,og det var spennende å se hvem hun valgte til slutt….det ble som jeg trodde…men kanskje lå det litt i kortene også…?
Dette er en bok du MÅ lese!

2 kommentarer om “Bokanmeldelse – Elsker , Elsker ikke av Carole matthews

  1. Det er herlige bøker, nå har jeg lest alle bøkene som er utgitt på norsk, men hun har skrevet mange flere så jeg håper at forlaget bestemmer seg for at de skal oversette flere av bøkene hennes.

    Liker

Kommentarer er stengt.