Bokanmeldelse – Sirlie Gentlemen søkes av Karin Brunk Holmqvist

Hei Kjære leser!

Da fikk jeg lest ferdig den tredje boken av Karin Brunk Holmqvist i går, «Sirlie gentlemen søkes» er en meget fornøyelig bok.

På bokomslaget står det følgende:

Det skjer ting i livet, både forargelige og gledelige ting. Det er forargelig at Tomelilla kommune skal bygge en ny vei tvers over Almas og Margits tomter. Men hvis damene ikke hadde blitt tvunget til å flytte, hadde de ikke kommet til Solgläntan aldershjem. Da hadde de ikke skaffet seg sitt livs første langbukser – med strikk i livet. Da hadde de ikke tatt aldershjemsbestyreren på fersken i armene på kommunalråden, og Alma hade ikke tenkt ut sin listige plan. Og de hadde i hvert fall ikke satt inn en kontaktannonse i avisen. Men slik ble det.

——————————————————————————–

Sirile gentlemen søkes.
Vi er to enslige damer, 81 og 79 år, hvorav en er litt halt.
Vi søker hver vår kavaler. Vi ser gjerne at dere bor i Tomelilla eller i nærheten, og har bil, slik at dere kan kjøre oss til Kivik når frukttrærne blomstrer.
/ Siste forsøk /

———————————————————————————

For en herlig bok om to eldre damer med bein i nesa,om vennskap som holder i all slags vær,om kanelboller og kaffe ved ett bord like ved syrin busker og gamle damer? de spøker du bare ikke med:-)Jeg storkoste meg og blir jeg sånn når jeg blir gammel så gleder jeg meg

Det er tre herlige bøker denne forfatteren har skrevet og at hun har blitt en av bestselgerene er ikke vanskelig å forstå. Den første og den siste boken hennes er vel best etter min mening men bok nr 2 er ikke langt unna!

Har du ikke lest denne boken så løp og kjøp, lån den av en venninne eller på biblioteket!!

Terningkast 5(+)