Bokanmeldelse – Potensgiverne av Karin Brunk Holmqvist

Hei kjære leser!

Jeg var så heldig at jeg vant noen bøker hos Anettesbokboble her tidligere og nå har jeg lest alle bøkene jeg vant.

To av bøkene var Karin Brunk Holmqvist sine og må si jeg var kjempefornøyd.

På bokomslaget står følgende…..

At nød lærer naken kvinne å spinne, gjelder i aller høyeste grad de gamle frøknene Tilda og Elida. Søstrene på 72 og 78 år bor fortsatt i barndomshjemmet i en liten svensk by hvor tiden nærmest står stille. Alt er som det pleier, inkludert utedoen, hvor en visitt ofte blir en kald opplevelse. Da den galante Alvar Klemens flytter inn i nabohuset og begynner å pusse opp, skjer det store endringer i søstrenes liv. De kjøper seg nye kjoler og glemmer helt at broren deres vil ha dem på gamlehjem så han kan overta barndomshjemmet som sommerhus. Ikke minst vil de også ha et skikkelig innendørs toalett, slik Alvar har skaffet seg. Men det koster mye, og nå er gode råd dyre. De to oppfinnsomme søstrene får en strålende idé til hvordan de kan skaffe seg pengene: postordresalg av potensmiddel. Dermed setter de en annonse i avisen, og fra den dagen blir ingenting som før for Tilda og Elida …

På nettet står det……

Gamle damer sitter aldri der du setter dem! Sjarm, humor og en fantastisk fin historie har gjort Potensgiverne til en kjempesuksess!

Det er absolutt med god grunn at denne boken har blitt en suksess, for det er en bok med mye varme og humor og man kan ikke unngå å bli glad i disse herlige, søte eldre damene! Eldre damer er absolutt ikke slik som jeg forestilte meg de og alt hva de kunne finne på disse to her. Jeg humret meg gjennom boken og virkelig storkoste meg!

Forfatteren hyller livet på bygden i sine bøker og hun setter fokus på de varme og hyggelige menneskene som egentlig er litt anonyme i ett lite samfunn.

Denne boken MÅ du få med deg!!!