En bokbloggers hemmelige liv

jakten-pc3a5-1001-bc3b8ker

 

Tja,nå skal jeg altså ikke avsløre alt mulig snusk om meg selv slik overskriften kanskje villedet deg til å tro så mulig du blir skuffet når det bare viste seg å være en liten spørsmålsrunde. Jeg liker å svare på slike og nå var det lenge siden sist.

 

Taggen fant jeg inne hos Lottens bokblogg og jeg har oversatt spørsmålene til norsk.

 

 

1. Hvor lenge har du blogget?

Jeg hadde mitt aller første innlegg som bokblogger den 7 oktober i 2011. Men som den mest «ustabile» bokblogger ever så har jeg sluttet og begynt på an igjen mange ganger!

2. Tror du at du kommer til å slutte og blogge om bøker i fremtiden?

Tja, jeg har allerede sluttet flere ganger, men sånn for godt….. det tror jeg blir lenge til!

3. Hva er det beste ved å være en bokblogger?

Det beste med å være bokblogger må være den kontakten man får med andre som er like glad i bøker som det jeg selv er. Deretter er det nye bekjentskaper med andre bokglade folk.

4. Hva er det verste ved å være en bokblogger?

Det verste? Hmmm, kommer egentlig ikke på noe men det verste må kanskje være å ikke bli tatt seriøst?

5. Er det vanskelig å skrive overskrift til dine innlegg?

Jeg pleier bare å skrive tittel på bok og forfatternavn. Men av og til  prøver jeg å skrive en overskrift som virkelig fenger.

6. Er det noen bokbloggere du beundrer eller ser opp til?

Åja! Det er mange flinke bokbloggere  som jeg ser opp til, så ingen nevnt ingen glemt. Kjedelig svar….jeg vet.

7. Hvilken bokblogger ville du hatt som gjesteblogger på din blogg?

Det er ikke noe jeg har direkte planer om, en gang blogget min datter om en bok hun hadde lest men det er det hele. Tja, om den personen hadde noe helt spesielt hun ville fortelle til mine lesere så kanskje jeg kommer til å ha det en gang.

8. Hvordan er din bloggerutine? For eks. Når på døgnet, hvilke klær,drikke,m.m

Artig spørsmål egentlig! Men så lenge jeg har klær på og smiler så er alt chill! Jeg går alltid i komfortable jobbebukser når jeg er hjemme og jeg drikker en del te og brus så jeg har alltid et glass eller en kopp ved siden av meg. Det hender at jeg spiser noe også. Jeg har ingen faste rutiner når det gjelder mår på døgnet jeg blogger.

Noen ganger blogger jeg mye mens andre ganger mer sjelden. Ellers så pleier jeg alltid å begynne på en omtale når jeg starter på en bok. Da legger jeg ut bilde av boken, skriver om forfatteren og tørre fakta om selve boken – da er jeg liksom i gang!

9. Er det vanskelig å skrive omtaler?

Ja, i blant! Noen bøker er det vanskelig å skrive om, både om man likte den eller ikke likte den. Om forfatteren er debutant så er det ekstra vanskelig å skrive om en bok man ikke likte. Men det er viktig å være ærlig, og selvfølgelig er det viktig at man begrunner hvorfor man likte/ ikke likte en bok.

10. Hva syntes du om bokblogggverden?

Jeg oppfatter bokbloggverden som en fin plass og være hvor man som oftest er hyggelige mot hverandre. Det er et sted hvor man får tips til bøker man kanskje ikke hadde hørt om før,men det som fascinerer meg mest er hvor vidt forskjellig man enkelte ganger kan oppfatte den samme boken. Det er selvfølgelig mange grunner til dette, men du verden så fascinerende det er.

11. Hvem sender du denne videre  til?

Til den som vil!

 

 

ØNSKER ALLE MINE LESERE EN RIKIG GOD PÅSKE!

HILSEN BEATHE

En kommentar om “En bokbloggers hemmelige liv

Kommentarer er stengt.