Jeg feirer vinterferien med en liten "Gi- bort" på bloggen!

Det er en god stund siden jeg har hatt giveaway her på bloggen, så det passet nesten fint at jeg fikk tilsendt to eksemplarer av boken Dønninger av Erik Engblad som er en av vårens debutanter.

Jeg nevnte boken i mitt boken på vent innlegg for en måned siden men det er sikkert ikke alle som har lest det innlegget så dette handler boken om:

Når sjømannen Johnny skal i jorda, er Gunnar Gulbrandsen eneste fremmøtte i begravelsen. Ingen vet at han er der, heller ikke hans kone. Men den aldrende meteorologen er heller ikke helt til stede, kanskje har legene rett når de sier at han er påbegynnende dement? Han er i vel så stor grad nærværende i minnene om faren og barndommen, og om den sommeren han traff Johnny nede ved den gamle seilbåten som skulle pusses opp. «Dønninger» er en roman som lar de store spørsmålene tre fram gjennom de minste hendelser. Den trekker linjer mellom minner og glemsel, og mellom himmel og hav.


Det eneste du trenger å gjøre er å gi beskjed i kommentarfeltet om du kunne tenkt deg boken, og har du ikke blogg så legg gjerne ved epostadressen slik at jeg kan få tak i deg om du skulle vinne boken!
Det kan godt tenkes at jeg hiver oppi en liten godbit oppi konvolutten sammen med boken, så hva liker du best å spise/ knaske på mens du leser?
TREKKER EN VINNER PÅ FREDAG!

28 kommentarer om “Jeg feirer vinterferien med en liten "Gi- bort" på bloggen!

 1. Vel overstått vinterferie : ) Koz med slike events – det krydrer hverdagen : ) Jeg er gjerne med på din give-away, og i likhet med flere av de andre bloggerne som er med, holder jeg med at sjokolade er god bok-godis : ) Ha en fin uke!

  Liker

 2. Jeg er gjerne med på din feiring av vinterferien – kunne tenke meg boken : ) I likhet med de fleste andre her, holder jeg med om at sjokolade er digg bok-godis : ) Ha en fin uke!

  Liker

 3. I siste liten her nå!
  Her går det med altfor store mengder Pepsi max- også når jeg leser… Ellers prøver jeg å variere med litt te av ymse slag, av og til en cappuccino fra nescafé (sånn i pose du vet..?) Sjokolade blir aldri feil- kjøleskapkald melkesjokolade for eksempel ;o)

  Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..