Smakebit på søndag: Mot nordavinden

Allerede siste søndagen i januar, jeg syntes at januar pleier å være både lang og tung men denne måneden har bare flydd avgårde. Godt er det for det betyr at vi er enda et skritt nærmere våren! Nå er det derimot tid for nye smakebiter i spalten til Mari og flukten fra virkeligheten, den går som kjent ut på å dele en linje eller flere fra boken du holder på å lese i, legger du linken igjen inne hos Mari får flere tips til hvilken bok du leser i og du kan sjekke ut hvilke bøker andre leser i, og kanskje du oppdager en ny favorittblogg under veis også?

Holder fremdeles på med Nådeløs vår, men det har ingenting å gjøre med at boken ikke er bra,det har rett og slett vært en travel uke samt at jeg fikk tilsendt et forhåndseksemplar av en annen bok som jeg kastet meg over.

Den boken jeg skal gi en smakebit fra i dag er en bok jeg begynte på i går kveld og jeg blir visst aldri helt ferdig med bøker skrevet i en litt uvanlig form, hittil har det vært brevform, nå er det eposter sin tur.

Litt om boken

Boken består av e-post-korrespondanse mellom to personer som ved et uhell kommer i kontakt med hverandre. Etter hvert som de blir bedre kjent oppstår varme følelser, og behovet for å møtes i virkeligheten blir stadig større.

Litt kjærlighet må man lese om av og til, og av det lille jeg har lest av boken så langt så virker den lovende.

Smakebiten er hentet fra side 37 og de ( Emmi og Leo) har skrevet en stund til hverandre:


RE:Har du pyjamas på deg? God natt. E

To minutter senere

SV:Du sover kanskje naken ?

Ett minutt senere

RE:Wow, mester Leo, det var da virkelig et erotisk ladet spørsmål. Hadde jeg aldri trodd om deg. For ikke å spolere den knitrendde spenningen som plutselig har oppstått mellom oss, avstår jeg fra å spørre noen nærmere om hvordan pysjen din ser ut. God natt, og god Praha!


50 sekunder senere

SV:Så du sover naken?


Ett minutt senere

RE:Han vil virkelig vite det!OK, dette er eksklusivt for din fantasiverden kjære Leo: Det kommer an på hvem jeg ligger sammen  med. Ha en hyggelig Praha-helg for to!


To minutter senere

SV:For tre! Jeg reiser sammen med en gammel venninne og mannen hennes. Leo ( Jeg logger av nå.)

Det gjør seg med slike lettleste og underholdende bøker innimellom!

I tillegg til lesing så blir det rydding og vasking av huset, dette er noe jeg ikke pleier å bruke helgene til men  nå fikk jeg litt ånden over meg til å rydde i skapene på alle rommene og da passer det godt å ta det når ungdommene i huset er  hjemme slik at de får trå til på sine rom. Kanskje ikke verden gøyeste jobb, men det må gjøres det også.

HA EN FIN SØNDAG!

31 kommentarer om “Smakebit på søndag: Mot nordavinden

 1. Hei Beathe og tuuuuusen takk for superkoselig hilsen hos meg i dag 🙂 Ja, det er godt å være pittelitt tilbake med bloggen igjen. Hadde helt sperre en stund, tror nesten jeg ble litt «utbrent» av mine egne forventninger og planer. Nå tar jeg det helt kuli, og det kjennes mye bedre!! Boken du viser smakebit fra i dag har jeg tidligere prøvd å lese, men den falt ikke i smak hos meg. Blir spennende å se hva du syns 🙂 Stoooor klem ❤

  Liker

 2. Bare hyggelig, Anette! Blogging skal være kos & gøy, ikke stress & mas! Jeg ble veldig glad når jeg så at du var innom! Foreløpig liker jeg den, lett underholdning var det jeg trengte nå. Ha en super søndag:-) Klem

  Liker

 3. Jeg har lest Evig din av forfatteren og likte den godt. Jeg har prøvd meg på bøker i både brev og epostform, og det har holdt på håret. Ikke min favoritt greie, men det har gått noenlunde bra. Håper du liker denne 🙂

  Liker

 4. Har Evig din også liggende og den skal leses om ikke så lenge den også. Det blir litt annerledes å lese bøker i denne formen men jeg syntes det fungerer fint, og akkurat nå passet det fint med litt lettere kost.

  Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..