Bokanmeldelse: Jeg kommer snart av Selma Lønning Aarø

Forlag: Flamme
Tittel: Jeg kommer snart
Forfatter: Selma Lønning Aarø
Format: Innbundet
Sideantall: 207
Utgitt: 2013
Utfordring: 100 bøker på 1 år
Kilde: Leseeksemplar

Forfatter

Selma Lønning Aarø er født i 1972 og er en norsk forfatter og spaltist. Hun debuterte med romanen Den endelige historien i 1995, hun har skrevet en rekke barne – og ungdomsbøker, en rekke romaner deriblant Vill ni åka mera? som ble nominert til Brageprisen. Hun har også skrevet en del sakprosa bøker.

Mitt aller første møte med Selma er vel overstått og jeg ser frem til å bli enda bedre kjent med henne.
Jeg kommer snart handler om Julie som er forfatter,gift og har tre barn, hun har faket orgasmer helt fra hun debuterte seksuelt som fjortenåring men nå er hun lei og bestemmer seg for å gjøre noe med den saken.
Hun går til innkjøp av en vibrator med 30 dagers orgasmegaranti og låser seg inne på rommet sitt i en uke for her skal det kommes. Det er bare det at mens hun ligger der kommer det mange tanker og ikke alle av dem gjør det noe særlig enkelt å komme, for eksempel så syntes hun at lyden av vibratoren minner om bestefaren når han klipper gresset…ikke akkurat en «turn-on» det nei.

Det er forsmedelig at til og med hjernedøde mennesker kan klare det jeg ikke får til. Det er bent frem deprimerende.

Det er ikke bare tankene som forstyrrer Julie for med mann, tre barn og en au-pair som også krever sitt så sier det seg selv at det blir en utfordring å få det hele til å gå rundt.
I boken får vi servert alt fra minner fra barndommen og tidligere erfaringer når hun ble noe eldre og en god porsjon fra hverdagslivet til den voksne Julie.
Om hun kommer til slutt eller ikke vil jeg ikke røpe , men jeg kan servere en aldri så liten smakebit til fra boken

– Skriver du noe for tiden, da, spør Cecilie.Jeg kunne ha fortalt henne om orgasmeprosjektet, men slår det fra meg. Cecilie er selvfølgelig en som kommer, en som har det riktige, avslappende forholdet til sin egen seksualitet. Jeg kjenner at jeg har lyst til å be Cecilie om å dra til helvete.

Dette var en artig bok, lettlest, og er måten forfatteren skriver på slik som dette i de andre bøkene hun har skrevet så gleder jeg meg veldig til å lese mer fra den kanten.Jeg har knist og fnist meg gjennom deler av boken mens andre ting fikk jeg hakeslepp av, og da tenker jeg først og fremst på naboen som kom for å låne en grønnsak, jeg sier ikke mer. Alt var ikke like morsomt eller interessant er vel kanskje det rette ordet men alt i alt en fin leseopplevelse.

Andre som har lest og blogget om boken: Lena

2 kommentarer om “Bokanmeldelse: Jeg kommer snart av Selma Lønning Aarø

Kommentarer er stengt.