Forberedelse til Bokbloggerprisen 2013 – del 1

Har laget en egen fane med tanke på Bokbloggerprisen  som skal utdeles for første gang neste år hvor jeg har ført opp de bøkene jeg har lest i år som er skrevet av en norsk forfatter nå i år. Dette innlegget er en oversikt over de bøkene jeg har lest hittil og er først og fremst ment for norske bokbloggere. Lager du et tilsvarende innlegg så legg gjerne linken igjen inne hos Rose-Marie. Jeg kommer til å lage et innlegg til i desember hvor jeg tar for meg bøkene  som jeg har lest fra nå av og ut året.

Min omtale av Victoria Bøs Teresa Birnas Bortgang finner du her.
Kategori: Roman
Min omtale av Marit Persheims Lydløs Trompetisme finner du her.
Kategori: Roman

Min omtale av Magni Iren Moan Grljs Vektløs finner du her.
Kategori: Åpen klasse

Min omtale av Frode Håkonsens Marengshjerte finner du her.
Kategori: Åpen klasse

Min  omtale av Kristine Storli Henningsens Innlandshete finner du her.
Kategori: Roman

Min omtale av Margit Walsø«s Dronningens løfte  finner du her.
Kategori: Roman

Min omtale av Guri Idsø Viken & Inger Johanne Sæterbakk`s Magnhild finner du her.
Kategori: Roman

Min omtale av Gun Marit Nisja`s Porselsenspiken finner du her.
Kategori: Roman

Min omtale av Vidar H Andersens Mannen som ikke ville finner du her.
Kategori: Roman

Min omtale av Kristin Remøe`s Kjærlighetssmykket finner du her.
Kategori: Åpen klasse
Min omtale av Linda Skogseide`s Vingeklippet finner du her.
Kategori: Roman
Min omtale av Irina Lee`s Shoppingfri finner du her.
Kategori: Åpen klasse
Min omtale av Gunnhild M Haugnes  Døtre av Norge finner du her.
Kategori: Roman
Min omtale av Vidar H Andersens Mysteriet finner du her.
Kategori: Roman
Min omtale av Kari Nygaards Reisen til Bella Coola finner du her.
Kategori: RomanMin omtale av Tom Egelands katakombens hemmelighet finner du her
Kategori:

Jeg skal prøve å ha litt mer fokus på norske bøker utgitt i år, slik at jeg får lest enda flere bøker skrevet av norske forfattere med tanke på bokbloggerprisen som skal utgies til neste år.
Jeg har startet en facebookgruppe beregnet på bokbloggere på vestlandet, dette med tanke på å bli litt bedre kjent med dem som bor i noenlunde nærhet. Tanken er ikke å lage et eget «bokbloggertreff» i den forstand men det kunne vært moro å få til et «Bli kjent møte».  
Facebookgruppen finner du her.

6 kommentarer om “Forberedelse til Bokbloggerprisen 2013 – del 1

 1. Jeg har valgt å ha litt fokus på norske forfattere og skal fortsette med det fremover også. Inne på bokbloggere.no (tror jeg) skal det finnes en liste over alle bøker som er utgitt i år av norske forfattere!

  Liker

 2. Du les mykje norsk! Eg har bare lese Porselenspiken av dei du lister opp (og den likte eg ikkje spesielt godt, innlegg kjem). Men eg har ein ganske stor stabel med bøker som kan vere aktuelle, som eg håper å få lese utover hausten.

  Liker

 3. Det har blitt noen og jeg har flere liggende så jeg satser på å få lest litt flere utover høsten også. Skal se etter innlegget ditt om Porselsenspken,jeg likte den godt men ikke alle bøkene på listen her falt like godt i smak naturlig nok.

  Liker

 4. Siden jeg har planer om å lese litt mer variert, tror jeg må kanskje prøve meg på Vektløs og shoppingfri. Virker da som interessante bøker. Må også prøve meg på litt flere barnebøker.Likte Døtre av Norge veldig godt, morsomt å se vi har lest litt det samme også:)

  Liker

 5. Det er kjekt at vi har lest noen av de samme bøkene. Vektløs og Shoppingfri er gode bøker på hver sin måte naturlig nok, vektløs er jo en sterk beretning men som er viktig å lese. Jeg tenkte jeg skulle ha litt fokus på norske bøker nå fremover for jeg ser at jeg har 11 bøker til i bokhhyllene som er utgitt av en norsk forfatter i år. Så får jeg se hvor langt jeg kommer!

  Liker

Kommentarer er stengt.