Ukens Fotofavoritt #1

Fine Anette i Anettesbokboble er i gang med et lite forsøksprosjekt som hun har kalt «Ukens fotofavoritt» og er noe som alle kan være med på. Det går ut på å vise et favorittbilde fra uken som har gått. Det eneste kravet er at du har tatt bilde selv i løpet av den siste uken, motivet bestemmer du selv.
I dag er det sommer  igjen her i Bergen og hva passer vel bedre da enn å ta bilde av en Hortensia som jeg så langs veien, jeg hadde ikke kamera med meg så dette er tatt med mobil så kvaliteten er kanskje ikke all verden men jeg fikk litt sommerfølelse likevel.
Syntes du dette høres fristende ut og har lyst til å være med? Trykk deg inn på Anettes blogg for mer info,eller trykk på bildet helt øverst.
post signature

8 kommentarer om “Ukens Fotofavoritt #1

  1. Bildet ble veldig fint, synes jeg, selv om det er tatt med mobil!
    Herlig sommerlig torsdag, i dag har vi vært på lang tur i barnehagen 🙂

    Liker

Kommentarer er stengt.