Boken på vent: Overvåkeren

Hver Tirsdag kommer jeg til å poste et innlegg her på bloggen min hvor jeg skal skrive om en bok jeg har veldig lyst til å lese, det kan være en bok som det har vært meningen å lese en stund eller det kan være en bok jeg nettopp har oppdaget. Det kan være en bok som ble kjøpt for mange år siden og har ligget å samlet støv i hyllene eller det kan være en bok som ble kjøpt i forrige uke. Du må gjerne være med om du har en bok på vent du også.

Denne uken falt valget på en bok som nettopp har havnet i hyllen min sammen med den forrige boken til forfatteren,Et ekko av skyld og boken jeg snakker om er Overvåkeren av Charlotte Link.  En helt ukjent forfatter for meg like til jeg leste dette innlegget  til Karete, hvor hun snakket om Et ekko av skyld.

En mann driver i hemmelighet overvåkning av livene til flere kvinner. Han identifiserer seg med dem og lever seg inn i livene deres. En av disse overvåkte kvinnene, Gillian Ward, virker som drømmekvinnen: hun er lykkelig gift og mor til en vakker datter. Men Overvåkeren oppdager snart at det er sprekker i den perfekte fasaden. Samtidig skremmer en seriemorder Londons befolkning. Ofrene er enslige kvinner som blir myrdet på en hevngjerrig og sadistisk måte. Politiet leter etter en psykopat. En mann som hater kvinner.

Når jeg leser dette så forstår jeg jo at dette ikke er en bok som blir stående lenge i bokhyllen før den blir lest men siden jeg er litt vel «avhengig» av å lese bøker i «riktig» rekkefølge selv om de vitterlig kan leses uavhengig av hverandre så blir bok helt sikkert den forrige boken lest først.Men jeg må si at det frister veldig å begynne på denne.

document.write(»);Kom og bli med på denne utfordringen du også, og her ser du hvordan du blir med

 • Lag et innlegg om boken på bloggen din, har du ikke blogg så fortell gjerne om boken i kommentarfeltet under her.
 • Link til mitt innlegg  

Inspirasjon til denne spalten har jeg funnet på den engelske bloggen Books for CompanyHA EN FIN TIRSDAG!14 kommentarer om “Boken på vent: Overvåkeren

 1. Dette hørtes ut som en virkelig spennende bok! Jeg er også sånn at jeg leser bøker i rekkefølge, og når jeg av og til ikke får gjort det angrer jeg etterpå 🙂
  God påske!

  Liker

 2. Jeg og liker å lese i rekkefølge selv om det står at bøkene er frittstående. Denne høres spennende ut. Helt ukjent forfatter for meg også

  Liker

 3. Ja,blir spennende dette, så spørs det om jeg får begynt på disse i påsken for det er noen bøker som skal leses ferdig først. Men kjekt å ha noe til etter påske også!

  Liker

 4. Så kjekt at du er på plass med utfordringen din også i påsken. Her som jeg er laver det ned, så det er godt å sitte inne å pludre litt med andre bok-blogg-venner. Håper det er greit at jeg brukte utfordringen din til å slenge ut en liten «brannfakkel» 🙂
  Har ikke lest boken du skal lese, men skal sannelig ta en titt på den. Ha en riktig fin påskeuke!

  Liker

 5. Boken fikk meg til å tenke på den britiske krimserien med etterforskerne Mike Walker og Roisin Connor. Mulig der er en episode derfra der dette var et tema. Jeg liker nemlig den serien veldig godt. Helt sikkert en spennende bok.

  Liker

Kommentarer er stengt.